«Με καταδικάζουν σε θάνατο στη Θηνιά»

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι άτομα με κάποιου είδους μορφής εξουσίας δεν μου παρέχουν για τα ζωντανά που εκτρέφω στην περιοχή Κριτονού Θηνιάς, πόσιμο νερό προκειμένου να ξεδιψάσουν.

Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρουν νερό, αρκετά από αυτά οδηγούνται στο θάνατο. Ελπίζω πως με αυτή τη δημοσίευση θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον προκειμένου να δοθεί λύση σε αυτό το ζήτημα.

Είναι ντροπή να έχω ζητήσει παροχή νερού  με μετρητή κι όχι παράνομα όπως έχουν κάνει άλλοι και να μου το αρνούνται για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι πρόεδροι κι οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής να δω τι θέση θα πάρουν, την στιγμή που σε  άλλους έχουν κατεβάσει το νερό μέχρι τα μαντριά  τους.

Όλοι μιλάτε για την κτηνοτροφία αλλά στην ουσία μόνο λόγια του αέρα, έχω μια φαμίλια δέκα ατόμων που ζει από τα ζωντανά, ποια είναι η βοήθεια που μας προσφέρετε; Εγώ δεν ξέρω γράμματα, τα παιδιά μου με βοήθησαν να γράψω τούτες τις αράδες αλλά πιστεύω ότι ολοι έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με τους ίδιους όρους μεσα στη κοινωνία.

Και στο κάτω κάτω πόσο νερό θα πιούν τα ζωντανά μου, πάντως όχι πιο πολύ από ότι θέλει μια πισίνα στα Ζόλα για να γεμίσει.

Νικόλας Μικελάτος,

κτηνοτρόφος, κάτοικος Θηνιάς