Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση ζωγραφικής της Νατάσας Μεταξά στον Πόρο

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολύ κόσμου στη θέαση των έργων των μαθητριών της καταξιωμένης διεθνούς εμβέλειας ζωγράφου και καθηγήτριας ζωγραφικής Νατάσας Μεταξά έγινε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση για την αποφοίτηση τους στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας!

Οι κάτοικοι του Πόρου, των γύρων χωριών αλλά και άλλοι φιλότεχνοι είχαν την σπουδαία ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουν τα έργα των μαθητριών της Νατάσας Μεταξά αλλά να συμμετέχουν κιόλας στην ζωγραφιά ενός έργου, που ξεκίνησε πέρυσι, και απεικονίζει ολόκληρο τον Πόρο Κεφαλονιάς!

Ανάμεσα των 5 μαθητριών ζωγραφικής της Νατάσας Μεταξά υπήρξαν και διεθνείς συμμετοχές! Γεγονός που αναβαθμίζει τον Πόρο Κεφαλονιάς, εκτός και ως ένα τουριστικό προορισμό, αλλά και ως ένα διεθνές καλλιτεχνικό προορισμό εκμάθησης υψηλών προδιαγραφών!

Πιο συγκεκριμένα η Ινδή αρχιτέκτονας Mugdha Phansalkar αφού βρήκε την υπέροχη σχολή της Νατάσας Μεταξά στο διαδίκτυο έκανε το μακρύ ταξίδι από την πρωτεύουσα του Μπόλυγουντ το Μουμπάι για να παρακολουθήσει τα μαθήματα ζωγραφικής!

Από τα μαθήματα ζωγραφικής αποφοίτησαν επίσης με χαρά η Heather Staley από το Bristol της Αγγλίας, η γιαγιά και εγγονή Διονυσία (Σούλα) και Ελευθερία Κορομπύλη από τον Πόρο και η Δέσποινα Γιαννοπούλου από τη γειτονική Αγιά Ειρήνη!

Όπως μας δήλωσε η Νατάσα Μεταξά σκοπός των ενεργειών της είναι να μπορούν όσοι θέλουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό να μάθουν ζωγραφική και παράλληλα να γνωρίσουν την Κεφαλονιά μας! Ακόμα, ήθελε με τη δημιουργία του ομαδικού έργου ζωγραφικής που απεικονίζει τον Πόρο μας να φέρει σε επαφή τους ντόπιους με τη δημιουργικότητα!

Τέλος, ευχόμαστε σ’ όλους τους συμμετέχοντας αλλά ειδικότερα στις απόφοιτες κάθε επιτυχία στα μελλοντικά καλλιτεχνικά τους όνειρα!