Με μεγάλη επιτυχία η αποστολή του ΑΣΚ στο SBC Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή αθλητών του ΑΣΚ στο παλαιότερο και καλύτερο μπασκετικό καμπ, το SBC Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου στην Θεσσαλονίκη.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με πολλές ομαδικές κ ατομικές διακρίσεις με κορυφαία την πρώτη θέση στο camp του αθλητή μας Λυσάνδρου Καββαδία στα λέι απ.
Τα κέρδη που αποκομίζουν τα παιδιά είναι πολλαπλά,υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εργατικότητα, διασκέδαση, επισκέψεις, ομιλίες (ύπαρξη Αμερικανού coach) γνωριμίες, με κορυφαία την επίσκεψη – συζήτηση με έναν από τους καλυτέρους Έλληνες αθλητές και εξαιρετικό χαρακτήρα τον Νίκο Ζήση, ο οποίος μίλησε και συμβούλεψε τα παιδιά.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και την προσπάθεια που έκαναν, αλλά και στους προπονητές για την αξιόλογη δουλειά που συνεχίζουν να κάνουν.
Παρακάτω δήλωση του Πάνου Ματιάτου, προπονητή που συνόδεψε τους αθλητές του ΑΣΚ στο Camp: «Προσωπικά εγώ και ο σύλλογος ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια μας δείχνουν, τον γενικό διευθυντή Θανάση Μουίκη για την βοήθεια που δίνει κάθε χρόνο για τη άψογη αποστολή. Την Μαρία που είναι συνέχεια κοντά στα παιδιά και γονείς όταν εγώ είμαι στα γήπεδα. Και τέλος τον οδηγό μας Ηλία Κουρκουμέλη για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση μας».
Ως Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και την εταιρία «Ιόνιον Πέλαγος» και τον Μιχάλη Λιάτο, για την υποστήριξή της στην ακτοπλοϊκή μεταφορά της αποστολής που μετέβη στην Θεσσαλονίκη.

1