Οι Κεφαλονίτες ζουν ημέρες παράνοιας με τον κορονοϊό να καλπάζει σε κρούσματα!
Οι Κεφαλονίτικες επιχειρήσεις βουλιάζουν και ανήμπορες να κάνουν κάτι …δεν ξέρουν τι τις περιμένει!
Οι Κεφαλονίτες μαθητές βιώνουν την τρέλα της Κυβέρνησης και την ανικανότητα των τοπικών αρχόντων να πάρουν μια απάντηση έστω, πως γίνεται η Κεφαλονιά στο «πράσινο» να είναι με κλειστά τα σχολεία και …στο «κόκκινο» με ανοιχτά!!!
Από τους τοπικούς αρχόντους για να είμαστε δίκαιοι Στανίτσας, Μονιάς και Κατσιβέλης δείχνουν πως κάνουν ό,τι μπορούν.
Ο βουλευτής στην κοσμάρα του να δηλώνει πως …η κατάσταση ελέγχεται!
Και οι Κράτσα, Θεόφιλος και οι συν αυτούς, δείχνουν να έχουν …άλλες προτεραιότητες!
Η Κράτσα στο πως θα ολοκληρώσει επιτυχώς την κυβερνητική επιχείρηση ξεπουλήματος της Κεφαλονιάς σχετικά με τα σκουπίδια, βάζοντας μάλιστα τους Κεφαλονίτες «να πληρώσουν τη νύφη» και ρίχνοντας τους τιμωριτικά πρόστιμα ακόμη και στη Λάμια!
Και ο Θεόφιλος επιβεβαιώνει πως «ο καλός ο επιχειρηματίας στην κρίση φαίνεται», με τις …«μάσκες μπίζνα» αγοράζοντας από «το δικό του παιδί» μάσκες με 0,48 ευρώ τη μία, όταν στη λιανική η τιμή είναι …0,30 ευρώ και το νοσοκομείο αγοράζει …0,15 ευρώ και ταυτόχρονα να ανέχεται τους «αρνητές μάσκας» όπως …δηλώνεται!
Τα σχόλια περιττεύουν!
ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ