Με την Ηλεία σήμερα (16/1) οι Μικτές της ΕΠΣΚΙ

Δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια σήμερα για τις Μικτές μας ομάδες Κ-14 – Κ-16, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, φιλοξενούν τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ηλείας, στο Ενωσιακό γήπεδο στα Φαρακλάτα.       

Πρώτος και ώρα 11:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Κ-14 και την ομάδα του Σ. Παπαδάτου, να θέλει συνέχεια της επιτυχίας της στη Ζάκυνθο, όπου είχε επικρατήσει εκεί με σκορ 3-2.

Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού οι αντίπαλοι τους, της Ε.Π.Σ. Ηλείας βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 9ο όμιλο και παλεύουν απέναντι στη Μεσσηνία για την πρωτιά.

Στο παιχνίδι του Α’ γύρου στην Ηλεία, οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί της ομάδας μας με σκορ 4-0.

Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλο και Ορ. Παπαδημητρίου από την Αχαία.

Στη βαθμολογία η «δική μας» Κ-14 είναι τρίτη με 3 βαθμούς.

Στη συνέχεια και ώρα 13:30, η Κ-16 του Διον. Λιονάτου, θα προσπαθήσει να συνεχίσει και αυτή με τη σειρά της τις νίκες, ύστερα από το εύκολο πέρασμα της από τη Ζάκυνθο και τη νίκη της με σκορ 3-0.

Απέναντι της θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Ε.Π.Σ. Ηλείας, η οποία να αναφέρουμε ότι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου και είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

Στο παιχνίδι του Α’ γύρου στην Ηλεία οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί της ομάδας μας με σκορ 3-0.

Διαιτητής ο κ. Ν. Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλο και Ορ. Παπαδημητρίου από την Αχαία.

Στη βαθμολογία η «δική μας» Κ-16 είναι τρίτη με 3 βαθμούς.

H Oμάδα Κ-14 της ΕΠΣΚΙ (φωτό sportsthea)
H Oμάδα Κ-16 της ΕΠΣΚΙ (φωτό sportsthea)