«ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΛΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ, ΓΕΜΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ»!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ της Εθνικής μας Άμυνας, είπε κάτι για …«πιστόλι καλά λαδωμένο, γεμάτο, και …έτοιμο να ρίξει», στο τραπέζι των όποιων συζητήσεων μας με τους Τούρκους, διαφορετικά μόνον πολύ χαμένος θα απομακρυνθείς από αυτό….

➔ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Επιτέλους!

➔ΛΕΤΕ να αρχίσαμε να …σκαμπάζουμε κάτι σχετικά; Λέτε να αρχίσαμε να …ξυπνάμε, από τον μακροχρόνιον …λήθαργόν μας;

➔ΕΣΤΩ και τόσο, μα τόσο πολύ, αργά;

➔ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ και οι αποφασισθείσες, έστω και  ελάχιστες ενισχύσεις, των Ενόπλων μας Δυνάμεων! Με τις όποιες οικονομικές θυσίες! Γιατί, στην περίπτωσή μας, με τέτοιον εχθρόν προ των «Πυλών» μας, τέτοιες θυσίες κρίνονται ως ήσσονος σημασίας, συγκριτικά πάντοτε με την Εθνικήν υπέρτατην ανάγκην, την οποίαν, αυτές οι θυσίες, καλούνται να ικανοποιήσουν!

➔ΙΣΩΣ τώρα, και οπωσδήποτε κατά τις αμέσως επόμενες ημέρες και εβδομάδες, ίσως να καταλάβουν ΚΑΤΙ, όλοι εκείνοι οι Φωστήρες αιθεροβάμονες, συχνάκις θώκους κατέχοντες, αλλά και οι απλοί πολίτες από αυτούς παρασυρθέντες, οι οποίοι επαίσχυντα και επί χρόνια εκραύγαζαν ότι με την …Ευρωπαϊκήν Ενωσιν στο πλευρό μας, και με το …Διεθνές Δίκαιον με το μέρος μας …«δεν πρέπει να ανησυχούμε», ούτε να …«πετάμε λεφτά»!

➔ΟΝΤΩΣ εκαθυστερήσαμε εγκληματικά! Είμεθα ασυγχώρητοι! Α Σ Υ Γ Χ Ω Ρ Η Τ Ο Ι!

➔ΕΥΧΟΜΑΙ, οι επί χρόνια ευθύτατες και σαφέστατες προειδοποιήσεις μου, και οι …«κατά ριπάς» απελπισμένες προτροπές μου, για «απαραίτητο και εσπευσμένο ξύπνημά μας από τον μακάριον ύπνον μας», τέτοιες επίμονες και συνεχείς, ειδικά κατά τα τελευταία χρόνια και αφού ανέλαβε την ηγεσίαν τούτος ο …καλός γείτων, να αποδειχθούν ως …υπερβολικές «ευαισθησίες» γέροντος!

➔Εκ βαθέων, το ΕΥΧΟΜΑΙ Το εννοώ!!!