Με ψέματα δεν πολεμάς το μεγάλο έργο που λέγεται βιολογικός καθαρισμός

Δ. Στανίτσας

Θα επανέλθω ακόμη μία φορά για το μεγάλο έργο που λέγεται βιολογικός καθαρισμός και με λύπη μου διάβασα σήμερα την ανακοίνωση της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιθάκης η οποία τίθεται ουσιαστικά κατά της χωροθέτησης του συγκεκριμένου έργου αλλά από ότι κατάλαβα και κατά της λειτουργίας του συγκεκριμένου έργου.

Χωρίς να υπάρχει η μελέτη που αφορά τα δίκτυα και την γενική λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού σέρνονται πίσω από το μένος που υπάρχει από τον κύριο Αρσένη για την λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού στην Ιθάκη που λέει να εφαρμόσουμε μελέτη του 1994 εν έτη 2023 επειδη την είχε κάνει αυτός.

Διάβασα οτι τα λύματα θα πέφτουν στην θάλασσα αλλα δεν λένε την αλήθεια ότι τα επεξεργασμένα λύματα δηλαδη το καθαρό νερό θα πέφτει στην θάλασσα γιατι αν θέλαμε να ρίχνουμε τα λύματα στην θάλασσα τα αφήνουμε να πέφτουν όπως και τώρα.

Να θυμίσω στο ΣυΡιζΑ Ιθάκης (εδώ θέλω να πιστέυω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζει την θέση απο την Τ.Ο Συριζα Ιθακης) ότι όταν ο Δήμος Ιθάκης καθημερινά με μόνιμες προσλήψεις τόσο στην υπηρεσία ύδρευσης όσο και στην Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρα στην αναβάθμιση αυτών των Υπηρεσιών ειναι μικροπρέπεια να μιλανε για ιδιωτικοποίηση απο μεριά Δήμου Ιθακης.

Οποίος εχει απορίες για ενα έργο πάει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και ενημερώνεται δεν βγαζει ανακοινώσεις η διαβάζει μια μελέτη χωρίς να ξέρει τι λέει αλλιώς ας πει την αλήθεια στον λαό της Ιθάκης

Οτι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να κάνει το βιολογικό καθαρισμό.

Και κλείνω, αυτή η Δημοτική Αρχή ο συνδιασμός Βήμα Μπροστά ειναι ανεξάρτητος πέραν των κομμάτων το έχει αποδείξει γιατι συνεργάζεται με όλους για το καλό του Νησιού μας, και λογοδοτεί μόνο στο Ιθακήσιο λαό.

Συνεχίζουμε…

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

Δήμαρχος Ιθάκης