Μηνύματα δημάρχου-Θεόφιλου για τη Νέα Χρονιά

Aλ. Παρίσης

Για τη νέα σχολική χρονια που άρχισε χθες ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης:

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε και τα σχολεία μας θα γεμίσουν ξανά με τα χαμόγελα και τις φωνές σας. Σε όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής σας χρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες γνώσεις και εμπειρίες, να βιώσετε όμορφα συναισθήματα, αλλά και να επιδείξετε δύναμη και υπομονή. Εξάλλου, τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια.

Για αυτό, σας εύχομαι από καρδιάς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Με πίστη στις δυνάμεις σας, με τη βοήθεια των γονέων και των εκπαιδευτικών σας, αλλά και πίστη στο Θεό, είμαι σίγουρος πως θα καταφέρετε και φέτος πολλά και σημαντικά!

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

Εξ’ άλλου, ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, 

Σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος γνώσης που εσείς καλείστε να τον κατακτήσετε. Μια κατάκτηση που προϋποθέτει εκ μέρους σας προσπάθεια, κόπο και υπομονή. Όμως το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει αφού θα έχετε κάνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων.

Σε αυτήν την προσπάθεια, μην ξεχνάτε, ότι δεν είστε μόνοι σας. Έχετε τους καλύτερους δυνατούς συμμάχους, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας. Πάντα στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν, να σας στηρίξουν κάθε στιγμή παρά τις όποιες δυσκολίες.

Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, σε όλη τη σχολική κοινότητα, μαθητές, καθηγητές, γονείς μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο & επιτυχίες. Οι ελπίδες μας για ένα ευνοϊκότερο αύριο στηρίζονται σε εσάς.

Καλή Σχολική Χρονιά

Θεόφιλος Μιχαλάτος