Μην αφήσεις και αυτήν την ευκαιρία…

Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Πρόεδρος Eνωσης Aγροτουρισμού Iονίου, Aντιπρόεδρος ΣEAΓE, Mέλος Δ.Σ. ΣEEΔΔE, Kαθηγητής της Mεθόδου SILVA

Εχεις σκεφθεί ότι πολλές από τις δυσκολίες που έχεις μπορεί να οφείλονται σε αρνητικούς προγραμματισμούς από την παιδική σου ηλικία που πιθανόν ούτε τους γνωρίζεις και ως εκ τούτου δεν τους διορθώνεις;

Πρόσεξε πως έχουν τα πράγματα: Η επιστήμη γνωρίζει σήμερα πως ο άνθρωπος κατά 99% λειτουργεί σαν ένα αυτόματο ρομπότ. Κατ’ αρχήν στην ιατρική γνωρίζουμε πως το 95% της λειτουργίας του σώματος το ελέγχει ο εγκέφαλος (αναπνοή, καρδιά, πέψη κ.λπ.) Υπάρχει ένα 2% που και αυτό δεν ελέγχουμε και αφορά τα γονίδια μας, δηλαδή από πού κρατάει η σκούφια μας που θα έλεγε κάποιος και υπάρχει άλλο ένα 2% που είναι «εγγραφές» που γίνονται στον εγκέφαλο μας από τα γεγονότα και τα συναισθήματα που βιώνουμε στην παιδική μας ηλικία στα πρώτα χρόνια. Στα 3, 5, 7 μας χρόνια δεν έχουμε αναπτύξει λογική, κριτική σκέψη και δεν έχουμε αρκετή γνώση για να απορρίψουμε κάτι που μας λέει κάποιος με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε πεποιθήσεις που αργότερα θα απορρίπταμε.

Αυτές οι εγγραφές λειτουργούν σε ένα εσωτερικό επίπεδο συνείδησης που ο άνθρωπος δεν έχει πρόσβαση εκτός και αν εκπαιδευτεί.

Αυτό κάνουμε στην τετραήμερη εκπαίδευση HYPNOVISION. Μαθαίνουμε στους συμμετέχοντες πώς να ανασύρουν αυτές τις αναμνήσεις να κατανοήσουν τον μηχανισμό των πεποιθήσεων, να αντιληφθούν ότι η ζωή τους είναι αποτέλεσμα αυτών των πεποιθήσεων σε όλους τους τομείς. Στην υγεία, στην ερωτική τους ζωή, στην οικογένεια, στο επάγγελμα τους, στις σχέσεις τους.

Αν έχεις κάποια δυσκολία στους τομείς που ανέφερα, τότε χρειάζεται να αλλάξεις τα προγράμματα που είναι ήδη εγκατεστημένα στο μυαλό σου. Αυτό γίνεται με την ύπνωση.

Αυτή η καταπληκτική μέθοδος που συνδέει τα 2 επίπεδα της συνείδησης σου μπορεί να ισορροπήσει αντίθετες τάσεις που σε κάνουν να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη, να «συναντάς» τους ίδιους ανθρώπους, να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο και να νοιώθεις πραγματικά ρομπότ.

Αν αθροίσεις τα ποσοστά που ανέφερα είναι 95+2+2 =99%, το υπόλοιπο 1% που μένει αφορά τη φαντασία σου. Είναι η μόνη νοητική σου λειτουργία που μπορείς να ελέγξεις και να την βάλεις να δουλέψει για σένα. Οτι έχεις κάνει στη ζωή σου θετικό ή αρνητικό, ηθελημένα ή όχι, το φαντάστηκες.

Μάθε το μηχανισμό και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Τηλεφώνησε στο 210 3610822 ή στο 694 4945540 και έλα στην ΚΡΙΤΟΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

 

*Εισηγητής σεμιναρίων – Υπνοθεραπευτής