Μια πολύ όμορφη βραδιά στο Il Borgo

Eνα πολύ όμορφο τραπέζι έστησε το βράδι του Σαββάτου στο Il Borgo ο τ. διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας Μάκης Παγουλάτος, για την ονομαστική εορτή του.

Παραβρέθηκαν ο τ. υπουργός και πρόεδρος του Πειθαρχικού της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Κράτσας, η σύζυγός του ευρωβουλευτής και υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Ρόδη Κράτσα, ο επιχειρηματίας της Επικοινωνίας και πολιτευτής της Ν.Δ. Παύλος Παπαδάτος, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β3 Αθηνών Φαίη Χατζηαθανασιάδου, ο τ. νομάρχης και περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων της Ν.Δ. Νότης Μαρκάτος, ο καπετάνιος Νίκος Νίκος Μιχαλιτσιάνος και η σύζυγός του Νταίζη, η συνεργάτιδα του Παύλου Ιουλία Χατζάκη, ο εκδότης του «Η» Χρήστος Παπαδάτοςκαι η σύζυγός του διευθύντρια της εφημερίδος Δήμητρα Διακάτου κ.ά.

Στο τραπέζι, εκτός από τα εξαίσια εδέσματα υπήρχε και πολιτικό «μενού» με …Δήμο Κεφαλονιάς, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ΝΟΔΕ, πορίσματα, πειθαρχικά, διαθήκες και πολλά άλλα.

Η όμορφη γιορτή έκλεισε με πολλές ευχές στον Μάκη για υγεία και ευτυχία, αλλά και για νέα ανέλιξή του στην πολιτική σκηνή!