Μινέτος και Φραγκισκάτος στην IFAT του Μοναχού

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου κ. Διονύσιος Μινέτος και ο σύμβουλος της ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ κ. Γεράσιμος Φραγκισκάτος συμμετείχαν στην έκθεση IFAT 2022, την κορυφαία διεθνή έκθεση για τεχνολογίες περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στο Μόναχο.

Στην έκθεση IFAT, η οποία διεξάγεται ανά διετία στο Μόναχο, κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις από πολλές χώρες παρουσιάζουν σύγχρονη τεχνογνωσία και καινοτόμες τεχνολογίες για τη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση απορριμμάτων, την ανακύκλωση, τη δημιουργία υποδομών και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι των αρμόδιων φορέων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τάσεις και προτάσεις για περιβαλλοντικά ζητήματα, να δικτυωθούν και να συζητήσουν με ξένες εταιρίες-εκθέτες για την ανάπτυξη συνεργασιών, μεταφορά τεχνογνωσίας, κάλυψη αναγκών για περιβαλλοντικά έργα υποδομών.

(Aπό το Γραφείο Δημάρχου)