Μισθώθηκαν 9 παραλίες της Κεφαλονιάς με τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό της Κτηματικής Υπηρεσίας

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της Κτηματικής Υπηρεσίας για 12 παραλίες της Κεφαλονιάς. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μίσθωσή των παραλιών για δύο χρόνια.

Για τις παραλίες Ξι, Αθέρα και Καμινιών δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και θα γίνει επαναληπτική δημοπρασία.

Τα αποτελέσματα για τις υπόλοιπες 9 παραλίες είναι τα ακόλουθα:

Για τη θέση ΚΕΦ1: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΒΥΘΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 67.914,00€ υπεβλήθη από Χρυσόστομο-Αντώνιο Ανδρέου, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ2: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ υψηλότερη προσφορά 101.798,40€ υπεβλήθη από Ε. ΠΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ3: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΕΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 36.972,80€ υπεβλήθη από Ανδρέα Σβορώνο, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ4: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΗΝΙΕΣ υψηλότερη προσφορά 20.000,00€ υπεβλήθη από Νικόλαο Μενάγια, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ5: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 14.400,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ6: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 15.700,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ7: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥΛΛΑΡΟΙ, υψηλότερη προσφορά 4.940,00€ υπεβλήθη από Μαριέττα Σπανού, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ9: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ υψηλότερη προσφορά 4.000,00€ υπεβλήθη από KBC IKE-KEFALONIAN BOAT CENTER IKE, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

Για τη θέση ΚΕΦ10: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ, υψηλότερη προσφορά 4.550,00€ υπεβλήθη από LA VIDA LOCA, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.

 

H παραλία των Πετανών