Μνημείο αναξιοπιστίας οι προεκλογικές υποσχέσεις Θεόφιλου για τις Λαϊκές Κατοικίες!

Τι ήταν πάλι αυτό που ανέσυρε ο «Η» και συνόδευσε την καταγγελία-κόλαφο για την Δημοτική Αρχή των κατοίκων των Λαϊκών Κατοικιών στο «σαλόνι» της εφημερίδας;

«Όλα τα λεφτά» «η αλίευση» της ανάρτηση του αντιδημάρχου έργων Μινέτου τρεις ημέρες πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στις 23 Μαΐου 2019.

Μνημείο αναξιοπιστίας οι υποσχέσεις του πραγματικού «ανταυτού» και κατ’ επέκταση του Θεόφιλου.

Και η απόλυτη επιβεβαίωση της αναφοράς των κατοίκων πως «Ο Μαυρογιαλούρος θα ωχριούσε μπροστά τους…», μόνο που ο Μαυρογιαλούρος στην θρυλική ταινία …παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε η αναξιοπιστία του!

Ιδού λοιπόν η έγγραφη ντροπή (όπως αποδεικνύεται) δια χειρός Μινέτου του Θεόφιλου:

«Η Πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές συνεχίζεται.

Μοιράζουμε το πρόγραμμά μας στις ξεχασμένες, Παλαιές Λαϊκές Κατοικίες Αργοστολίου, με τους αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης, τα εγκαταλελειμμένα δημοτικά ακίνητα και την ιδιότυπη γκετοποίηση.

Τροποποιούμε την πολεοδομική οργάνωση της γειτονιάς αυτής, μεταφέρουμε δημοτικές υπηρεσίες στα κενά κτίρια, αλλάζουμε το βηματισμό της περιοχής»!

Υ.Γ. Δύο επισημάνσεις:

1η. Ο αντιδήμαρχος των έργων οφείλει να λέει λιγότερα και να πράττει περισσότερα !

2ο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μινέτος αναφερόμενος στην μετατροπή του Μεγάρου σε Μουσείο Σκλάβου είπε πως «πρόκειται για προεκλογική δέσμευση του Θεόφιλου Μιχαλάτου και θα υλοποιηθεί». Η επιλεκτική όμως αναφορά στις προεκλογικές δεσμεύσεις του Θεόφιλου, είναι ό,τι το χειρότερο!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ