Μουσικά «ρίχτερ» στο Ληξούρι απόψε με Lixouri Quake Festival

Λιγότερο από μία μέρα έμεινε για να πραγματοποιηθεί το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που το μόνο που κυνηγάνε είναι η πρόοδος και η ανάδειξη του τόπου τους. Το όνειρο αυτό σιγά-σιγά παίρνει την τελική του μορφή.

Μια μέρα πριν το Lixouri Quake Festival. Παρά το άγχος της ομαλής διεξαγωγής είμαστε και ενθουσιασμένοι που κάτι καινούργιο έρχεται στο Ληξούρι. Ένα festival που ελπίζουμε να καθιερωθεί και να διασκεδάζει για πολλά χρόνια μικρούς και μεγάλους.

Σας καλούμε όλους σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο Παλαιό Γήπεδο Ληξουρίου, πίσω από τον Λιμένα του Ληξουρίου για να κουνηθούμε στα μουσικά «ρίχτερ» του Quake Festival.

Τιμές Εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 ευρώ, Στην είσοδο: 15 ευρώ (Οι τιμές ισχύουν για παιδιά άνω των 8 χρονών)

Σημεία Προπώλησης

Ληξούρι: Happy House, ΚΤΕΛ Ληξουρίου, Perdikis Travel, Musi Café (Διόνυσος), Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, V&S Corner. Αργοστόλι: Ainos Travel, Speedex Courier, Βιβλιοπωλείο Πετράτος (Λιθόστρωτο) Σάμη: ΚΤΕΛ Σάμης

Πόρος: Πρακτορείο Ρωμανός Γαβριελάτος

Η προπώληση θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 18/08 και ώρα 12:00.

*Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η μετακίνηση με αυτοκίνητο δεν χρειάζεται καθώς ο συναυλιακός χώρος θα πραγματοποιηθεί στα 150 μέτρα από το ferry boat των οποίων θα υπάρχει ανταπόκριση και μετά την λήξη του Festival.*

(Η ομάδα του Lixouri Quake

Festival)


Χορηγία και από την Ionian Group


Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε χορηγία από την ακτοπλοϊκή γραμμή Ionian Group. Παρότι η χορηγία αυτή δεν εμφαίζεται στις αφίσες μας, είναι μεγάλη μας τιμή, αυτή η ομάδα ανθρώπων να στηρίζουν το έργο μας και να καθιστούν εφικτή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Και είναι πολύ σημαντικό μία βδομάδα πριν του Φεστιβάλ να δεχόμαστε ακόμα χορηγίες και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.