Μπλέξιμο με τη Διαδημοτική: Α, όχι μάγκες!

⦿ Μπλέξιμο με τη Διαδημοτική, αγαπητοί μου.

⦿ Εμεις, το ξαναλέμε, είπαμε να πάρουμε την έδρα του νέου ΦοΔΣΑ Απορριμμάτων, με βάση την επιτυχημένη Διαδημοτική μας και όλα να ξεκινάνε από εδώ.

⦿ Γιατί έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ.

⦿ Γκέγκε;

Θ. Mιχαλάτος

⦿ Ομως, όπως διαφαίνεται εκ των πραγμάτων, μας ρίξανε το …«τυράκι» της έδρας και όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στην …Κέρκυρα!

⦿ Κάπως έτσι πάει τη δουλειά ο υπουργός-θάνατος του περιβάλλοντος ο Χατζηδάκης, για να εξυπηρετήσει -όπως ακούγεται- διάφορα συμφέροντα.

⦿ Α, όχι, μάγκες!

⦿ Δεν πρόκειται …να τσιμπήσουμε επειδή μας δώσατε μια «έδρα» για το θεαθήναι.

Γερ. Μονιάς

⦿ Εδρα του ΦοΔΣΑ δήθεν στο Αργοστόλι και η ιδρυτική Συνέλευση του νέου Φορέα …στην Κέρκυρα, επειδή, λέει, είναι η έδρα της Περιφέρειας (δικαιολογία)…

⦿ Οπως όλοι καταλαβαίνουμε, πάνε να «μας τη φέρουνε» οι Κερκυραίοι, με τις πλάτες του υπουργού-Χάρου, της Ρόδης και των υπολοίπων…

⦿ Λοιπόν:

⦿ Αν απ’ την ιδρυτική Συνέλευση ΒΓΟΥΝΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ…

⦿ Γι’ αυτό οι «δικοί μας» που θα μας εκπροσωπήσουνε την προσεχή Δευτέρα στην Κέρκυρα για το ΦοΔΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ.

⦿ Και ειδικά ο Θεόφιλος και ο Μονιάς, που έχουν ήδη βεβαρυμένο παρελθόν, αφού μας είπανε ότι αν ψηφιστεί ο νόμος του υπουργού του Θανάτου ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.

⦿ Κανονικά, Θεόφιλος και Μονιάς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ στην Κέρκυρα, αλλά ας όψονται τα ΔουΣού που εγκρίνουν να πάνε!

⦿ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ …«ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ»;

⦿ Μήπως όμως τα βρούνε σκούρα και στην Κέρκυρα και …ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ!

⦿ Μπα, δεν έχουν τέτοια κότσια…

⦿ Λοιπόν, δυστυχώς, η υπόθεση με τα απορρίμματα πάει να εξελιχθεί σε …ιλαροτραγωδία.

Ιβάν