«Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση», λέει η παρουσιάστρια Kατερίνα Kαραβάτου στο T.V. Eθνος

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τη κόρη της και τα σχόλια που ακολουθεί την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στο TV Eθνος.

Η αποχώρησή της από τον Αlpha ήταν εκρηκτική, η ίδια κάνει λόγο όμως για μία ομαλή επιστροφή. «Hταν ομαλή, ναι, γιατί πέρασε και ο καιρός. Δύο σεζόν δεν είναι και μικρό διάστημα. Oσα προβλήματα είχα με την προηγούμενη διεύθυνση τα είχα λύσει με την …προηγούμενη διεύθυνση. Ο κ. Κοντομηνάς, που μου έκανε την πρόταση, μου μίλησε με τόσο ωραίο τρόπο και έτσι κάπως κλείστηκε αυτή η συμφωνία. Γύρισα σε ένα μέρος που ήξερα πάρα πολύ καλά. Την πρώτη μέρα μου φάνηκαν όλα πάρα πολύ οικεία. Είδα ανθρώπους με του οποίους συνεργαζόμουν χρόνια και που αγαπώ ιδιαιτέρως», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια τόνισε, επίσης, ότι δεν θεώρησε ποτέ τη διακοπή της εκπομπής προσωπική αποτυχία. «Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά και σπάνια θεωρείς κάτι προσωπική αποτυχία. Κι έπειτα ήταν και μια εκπομπή που πήγαινε καλά -η τελευταία της χρονιά ήταν και η πιο επιτυχημένη της. Η διακοπή έγινε για λόγους οικονομικούς και αλλαγής του προγράμματος»,είπε.

Oσο για το διάστημα που έμεινε εκτός ανέφερε: «Oταν είσαι έξω από μια κατάσταση, βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, σε πιο σωστή διάσταση. Oταν είσαι πολύ μέσα σε αυτό που κάνεις, γιατί απαιτεί πολλές ώρες ή γιατί πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενό σου, όλο αυτό συνηγορεί στο να πάθεις έναν μικρό …ιδρυματισμό. Το γεγονός όμως συνέπεσε με τον ερχομό της Αέλιας. Eτσι, παράλληλα, με έκανε να γνωρίσω έναν άλλο κόσμο. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα την Αέλια. Ας πούμε, όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσα να δω τηλεόραση λόγω του παιδιού. Παλιά έπρεπε να βλέπω όλη την ελληνική τηλεόραση λόγω της εκπομπής. Τώρα βλέπουμε Μίκι Μάους και Τίνκερμπελ.»

«Θα ήμουν δυστυχής αν δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς την τηλεόραση στη ζωή μου. Θα είχα κάποιο πρόβλημα σίγουρα! Δεν ξέρω πώς λειτουργεί σε άλλους. Εγώ δεν γεννήθηκα στην τηλεόραση», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν πλέον η εκπομπή βασίζεται σε μοντέλο δύο παρουσιαστριών, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε: «Όχι, το μοντέλο μιας παρέας ανθρώπων που λειτουργούν μαζί. Είναι ξεκάθαρο, νομίζω, αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρ της ομαδικής δουλειάς, της συνεργασίας».

  • Kατερίνα Kαραβάτου

Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
Real Estate Kefalonia
Web Design & Development by .LifeThink