Μπράβο Δημήτρη! Χρυσός ο Αντωνάτος και στο Μάριμπορ

Χρυσός και στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας αναδείχθηκε ο Κεφαλονίτης σφαιροβόλος ο Δημήτρης Αντωνάτος  όπου επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, κατέλαβε την 1η θέση με βολή στα 20 μ. και 72 εκ.!

Ηταν μια μεγάλη εμφάνιση του νεαρού πρωταθλητή μας, που για ακόμη μία φορά μας κάνει υπερήφανους, αποδεικνύοντας παράλληλα την πρόοδο του τα τελευταία χρόνια στο άθλημα του, όντας ο κορυφαίος αυτή την εποχή αθλητής στην κατηγορία του στον Κόσμο (20 μ. και 98 εκ.)!!

Οι βολές του Δημήτρη στον τελικό του Μάριμπορ ήταν κατά σειρά:

1η 19,97

2η 20,02

3η 20,60

4η Ακυρη

5η Ακυρη και

6η 20,72

Δημήτρη Αντωνάτε συγχαρητήρια!

Δηλώσεις

  • Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Αντωνάτος μας γέμισε υπερηφάνεια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Η Κεφαλονιά και η Ελλάδα μέσω του Δημήτρη είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών στον μεγάλο αθλητή μας, στην οικογένεια του που τον στηρίζει με κάθε μέσο και στον εξαιρετικό προπονητή του.

Η συγκινητική δήλωση του Δημήτρη  «θέλω να γυρίσω στον τόπο μου να δω τους συγγενείς μου και να βοηθήσω όπως μπορώ με την κατάσβεση των πυρκαγιών» χαρακτηρίζει το ήθος και τις αξίες του.

Ο αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης

Σταύρος Π. Τραυλός

  • Ενα δικό μας παιδί, μας έκανε για άλλη μια φορά να νιώθουμε υπερήφανοι. Ο Δημήτρης Αντωνάτος, ενάρετος και με ήθος, που με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις του τιμά το νησί μας, την Κεφαλλονιά και μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, αφού μόλις στα 17 του χρόνια, ο δρόμος των επιτυχιών του μοιάζει μακρύς ακόμα.

Δημήτρη σου ευχόμαστε να είσαι υγιής κι όλη σου η πορεία να είναι γεμάτη χρυσές επιτυχίες!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Δήμαρχος Αργοστολίου