Μπράβο! Με 20 μετάλλια γύρισε από τα Γιάννενα ο Ποσειδώνας Ληξουρίου

Στα Γιάννενα 10-12 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών της Τεχνικής Κολύμβησης, αναφέρει η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Ληξουρίου.

Τα δελφίνια μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες επέστρεψαν έχοντας κατακτήσει 20 μετάλλια.

1 Χρυσό, 7 Αργυρά, 12 Χάλκινα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που έδειξαν πραγματικά μεγάλη ψυχική δύναμη να προπονούνται στη θάλασσα όλο αυτό το διάστημα και να συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό, στο προπονητή τους που τους οδήγησε και τους ετοίμασε να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση, αλλά και στους γονείς τους, που τους στήριξαν σ αυτήν την δύσκολη προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον επί πολλών ετών χορηγό μας ΙΟΝΙΟΝ Π Ν.Ε, τον συνεταιρισμό ΡΟΜΠΟΛΑ, το FIESTA DEL VINO και την LEVANTE FERRIES για την στήριξη τους.

Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα για τη συνέχεια, αφού το ανακαινισμένο κολυμβητήριο μας δόθηκε προς χρήση!

  • Εξ’ άλλου από τον Δήμο Ληξουρίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον Αθλητικό Όμιλο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ληξουρίου για την κατάκτηση είκοσι μεταλλίων (ενός χρυσού, επτά αργυρών και δώδεκα χάλκινων) στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στα Γιάννενα από 10 έως 12 Φεβρουαρίου 2023.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας, στους προπονητές και στους αθλητές που μέσα στην καρδιά του χειμώνα προετοιμάστηκαν με επιτυχία αλλά και στους γονείς των παιδιών που στήριξαν τις προσπάθειες τους.

Θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δήμου Ληξουρίου

Ντιουάνι Γάλεμπ