Μπροστά στη live κάμερά σου έπεσε πόρτα Λιμανιού Θεόφιλε. Δεν είδες τίποτα ε;

Ατυχήματα γίνονται κάθε μέρα… Πόσες φορές δεν έχουμε πει «Ζω από τύχη».. Ατύχημα μπορεί να γίνει και στο πιο καλά οργανωμένο λιμάνι..

Πόσο μάλλον σε λιμάνια που καταρρέουν εδώ και χρόνια..

Εκτός από Δήμαρχος Αργοστολίου ο Θεόφιλος παρέμεινε επί 4 χρόνια και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου παρά τις δημόσιες δηλώσεις του ότι θα παρέδιδε την προεδρία 3-4 μήνες μετά. Την παρέδωσε αλλά σε ποιόν;

Πήρε λοιπόν την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου και την παρέδωσε και αυτήν -όπως όλο το δήμο- σε μη αιρετό στενό συνεργάτη του..

Εκ μακρόθεν και δια μέσου οθόνης -όταν του το επέτρεπαν οι μπιζινές του- έριχνε και καμιά υπογραφή για καμιά απευθείας ανάθεση σε κολλητό.

Τι έκανε στην προεδρική του θητεία; 1-2 βαρέλες τσιμέντο και πίσσα έριξε στο λιμάνι του Πόρου και της Σάμης , αγόραζε λάμπες αβέρτα κουβέρτα… ούτε μια πρόκα στο Λιμάνι των κρουαζιερόπλοιων δεν έβαλε, ούτε μια στάλα λάδι δεν έριξε στη συρόμενη πόρτα του Λιμανιού που χθες κατέρρευσε τραυματίζοντας Λιμενικό που έκανε τη βάρδια του ο άνθρωπος.

Είδατε να βγάλει καμιά ανακοίνωση για το συμβάν, μια συγνώμη για τον τραυματία Λιμενικό;

Πρόεδρε πόρτα ολόκληρη έπεσε πάνω σε κόσμο.. Το κατέγραψε και η live κάμερα σου που γκουαρντάρει από απέναντι.. Και εσυ “Σσσσς δεν τρέχει τίποτε”..

Ετσι- εν συντομία- πορεύτηκε 4 χρόνια ο Θεόφιλος και ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου διά έμπιστου αντιπροσώπου και την έγκριση βεβαίως των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο Αργοστολίου.. Όλα πάνε πρίμα με Θεόφιλο δήμαρχο.. Τραλα τραλα.. Κανένα πρόβλημα! Χοροί, πανηγύρια και ευχέλαια..

Τι και αν πέφτουνε πόρτες! Συμβαίνουνε εφκειά. Με το θεό θα τα βάλουμε;  Μπα γιέ!

ΥΓ: Αλησμόνησα.. Έφτιασε και τη πλωτή του Πόρου για να έχει έσοδα και να πουλάει νερό στα κοτεράκια με την υδροφόρο της Πυροπροστασίας του Δήμου εν ώρα φωτιάς..

Ο Καλπη- κος

(kefaloniapress.gr)