Μυρσίνη: «Ήταν γλωσσικό ατόπημα»

Ως «γλωσσικό ατόπημα», για το οποίο είχε ζητήσει «δημόσια συγγνώμη», χαρακτηρίζει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, την ανάρτησή της, για την τρομοκρατία, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. 

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει, σε απάντησή της στο Facebook, η Μυρσίνη Λοΐζου και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση  η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter. Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε».

Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του τραγουδοποιού Μάνου Λοΐζου

Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του τραγουδοποιού Μάνου Λοΐζου

Η υποψήφια ευρωβουλευτής εκφράζει, καταλήγοντας, την ελπίδα ότι «ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

Η ανάρτηση της κυρίας Λοΐζου:

(iefimerida.gr)