Μόνο εκδρομές με πούλμαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Costa Diadema»

Από το Επιμελητήριο εκδόθηκε χθες η ακόλουθη ανακοίνωση για το κρουαζιερόπλοιο Costa Diadema που κατέφθασε σήμερα τα χαράματα στο Αργοστόλι:

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ Σταύρος Σπαθής

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον αρμόδιο πράκτορα του κρουαζιερόπλοιου που θα καταπλεύσει αύριο (Σ.Σ.: Σήμερα) στο Αργοστόλι, η επίσκεψη είναι δοκιμαστική και δεν περιλαμβάνει τις δραστηριότητες που είχαν οι επισκέπτες μέχρι και το 2019.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες που θα βγουν στη στεριά, δύνανται να συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο στις οργανωμένες εκδρομές με τα πούλμαν που θα τους περιμένουν στο λιμάνι, ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα  περιπατητικής περιήγησης στην πόλη, ούτε επίσκεψης σε καταστήματα εμπορικά ή εστίασης.

Τονίζεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους επιβάτες και τους εργαζομένους (ξεναγούς και οδηγούς) με τη χρήση «γρήγορων τεστ» για ανίχνευση κορωνοΐού.

Η αυριανή (Σ.Σ.: Σημερινή) επίσκεψη αποτελεί την πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο λιμένα Αργοστολίου για το 2020 και σηματοδοτεί την προετοιμασία για την επανεκκίνηση του τομέα αυτού για το 2021.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής