Νέα έπαρχος Ιθάκης με την Παράταξη Τρεπεκλή η Σμαράγδα Σαρδελή

Ο αγώνας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, απόψε με το κλείσιμο της κάλπης, τελείωσε με τη συντριπτική πλειοψηφία του Συνδιασμού ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ και τον Γιάννη Τρεπεκλή Νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Η μεγάλη ανατροπή από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ειδικά στην Ιθάκη, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του Θιακού λαού στον Νέο Περιφερειάρχη κο Τρεπεκλή και εμένα ξανά ως Νέα Έπαρχο Ιθάκης!!!

Αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη να αγωνιστώ για το Νησί μας!!!

Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Θιακό λαό για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες μου ότι ο αγώνας μου θα είναι μόνο για το συμφέρον του τόπου μου, όπως πάντα χαραγμένος με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και δυναμισμό!!!

Συμβόλαιο τιμής αποτελεί για εμένα η ανάπτυξη, η δημιουργία και το όραμα για την Ιθάκη μας!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή που πίστεψε σε μένα, στους συνοδοιπόρους μου Διονύση και Βάσω για την άριστη συνεργασία και στήριξη του αγώνα μας, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, αλλά και τους συνυποψηφίους μας των άλλων συνδυασμών οι οποίοι αγωνίστηκαν με ήθος!!!

Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή και την πλήρη υποστήριξη της προσπάθειάς μου!!!

Αγαπητοί μου συμπολίτες σε αυτήν την πενταετή διαδρομή σας θέλω όλους δίπλα μου, να βαδίσουμε μαζί με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα για το καλό της Ιθάκης μας!!!

Σμαράγδα Σαρδελή

Επαρχος Ιθάκης