Νέα ήττα ο Κεφαλληνιακός από την Α.Ε Προαστίου με 66-62

Νέα ήττα, αυτή την φορά εκτός έδρας, γνώρισε η ομάδα του Κεφαλληνιακού στην Πάτρα.

Η ουραγός Α.Ε. Προαστίου νίκησε τον ΚΑΟ στην παράταση με σκορ 66-62, μιά ήττα που μπορεί να είναι καταστροφική, σε ότι αφορά την άνοδο της ομάδας του Γ. Αντωνάτου στην Α2 ΕΣΚΑΗ, αφού την αφήνει στην 4η θέση.

Την επόμενη Αγωνιστική οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούν στην έδρα τους την πρωτοπόρο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας και θέλουν νίκη για να ελπίζουν υπό προϋποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν κρατούν τη τύχη τους στα δικά του χέρια, αφού θα χρειαστούν τον παρακάτω συνδυασμό αποτελεσμάτων για να είναι η μια από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή 27/5 στη 1 το μεσημέρι την ΣΕΦΑ Ανδραβίδας στο Αργοστόλι και να ελπίζει σε ήττα της Γαλήνης από την Φ.Λ. Αιγίου, έτσι ώστε τα πάντα να κριθούν την τελευταία Αγωνιστική.

Να θυμίσουμε ότι στην παραπάνω Κατηγορία ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της σειράς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Γαλήνη – Κρήνη ’97 70 – 56, Α.Ε. Προαστίου – Κεφαλληνιακός Α.Ο. 2013 66 – 62, Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας – Φ.Λ. Αιγίου 77 – 48.

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες): Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας 14, Γαλήνη 13, Κρήνη ‘97 13, Κεφαλληνιακός 2013 11, Φ.Λ. Αιγίου 11, Α.Ε. Προαστίου 9.