Νέα ανακοίνωση του Ν. Σκλάβου

Ο σημερινός δήμαρχος δεν πρέπει και δεν δύναται να εκπληρώσει και 3η τετραετία σαν δήμαρχος Κεφαλλονιάς για τους κατωτέρω λόγους:

Πρώτο  κατά τη δική του ομολογία σε μένα (Νικόλαο Σκλαβούνο) σε συνάντησή μας στο γραφείο ενώπιον μαρτύρων ότι αν βγει που προτιμά να μη βγει μετά από ένα χρονικό διάστημα τα παραθέτει και τα αναλάβει την δημαρχία ο εκλεκτός του αντιδήμαρχος, δεν μου είπε ποιος. Και εγώ του απάντησα Αλέκο  φύγει από τώρα μετά από 8 χρόνια δημαρχείο και λόγω ηλικίας είσαι κουρασμένος για αυτό και τώρα δεν κυβερνάς εσύ στα μεγάλα θέματα και αυτό ο κόσμος το ξέρει φύγε με αξιοπρέπεια που ήδη έχεις πληγωθεί.

Όλα αυτά λέγονται έξω στην κοινωνία και φημολογούνται και πολλά άλλα. Και στην Αμερική ο Πρόεδρος κάνει και εκλέγεται  μόνο δύο τετραετίες διότι φθείρεσαι, κουράζεσαι και δεν μπορείς να αποδώσεις για το καλό του τόπου για αυτό μου έδωσε και τη πιο πάνω απάντηση για παραίτηση ε!

Λοιπόν οι ψηφοφόροι της Κεφαλονιάς δεν πρέπει να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές Αλέξανδρο Παρίση. Για να αναλάβουν το δήμο κάποιοι με αμαρτωλό παρελθόν και προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντα. Έχουμε άλλους δύο άξιους και γνωστες  επιχειρηματίες και δημόσιας διοίκησης και ξεκούραστους και νέους σκέφτεται το καλό του νησιού μας που τόσο υποφέρει και όχι τους εκμεταλλευτές του τόπου μας.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι για το όνομα του Αλέξανδρου Πάριση  αλλά για τον δήμαρχο που τον διώκουν και τα των διώκουν και άλλοι με άλλα συμφέροντα.

Αλέκο παραιτήσου από υποψήφιος και βάλε όποιον τα έβαζε αντί εσου όταν αποφασίζεις να παραιτηθείς.

Νίκος Σκλαβούνος