Νέα εποχή

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ xr.pap@hotmail.gr

➔ ΑΠΟ ΧΘΕΣ τα Νησιά μας αλλάξανε σελίδα, έχοντας πλέον 3+3 νέες ηγεσίες και μια …μόνιμη, αυτή του δήμαρχου Ιθάκης.

➔ ΡΟΔΗ Κράτσα, Σταύρος Τραυλός, Θανάσης Λιβιτσάνης (έπαρχος Ιθάκης), Θεόφιλος Μιχαλάτος, Γιώργος Κατσιβέλης και Μάκης Μονιάς, και, φυσικά, Διονύσης Στανίτσας, κρατάνε πλέον στα χέρια τους τα ηνία του τόπου μας, προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο αύριο για το Νομό μας.

➔ ΕΜΕΙΣ τους συγχαίρουμε για την εκλογή τους και περιμένουμε να αρχίσουν να υλοποιούν, από …χθες κιόλας, τα σχέδια που έχουν για την αναμόρφωση και την ανοδική πορεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, αποφεύγοντας φανφάρες, αλαζονία και λάθη προηγούμενων ηγεσιών, που τόσο πολύ κόστισαν στον τόπο.

➔ και, βέβαια, θα σταθούμε στο πλευρό όλων των ηγεσιών μας, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, σε όσα θετικά προχωρήσουν για το καλό των Νησιών μας και την ευημερία των συμπατριωτών μας και των επισκεπτών μας.

➔ ΟΜωσ, θα μας βρούν απέναντι σε οτιδήποτε αρνητικό, με εποικοδομητική κριτική, αλλά και με πολύ σκληρή διάθεσηση, όταν αυτό χρειασθεί. Και αυτά ισχύουν για όλους.

➔ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ αποδείξει, 28 χρόνια τώρα, ότι μπροστά στην Αλήθεια, την Δημοκρατία, την Ελευθεροτυπία και το Συμφέρον του Τόπου μας, δεν λογαριάζουμε τίποτα.

➔ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΜΕ, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μας στις νέες ηγεσίες και τους ευχόμαστε καλή πορεία προς το συμφέρον των Νησιών μας. Αν κάποιοι όμως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ τον όρκο που έδωσαν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν αντιμέτωπους.

➔ ΞΕKΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ πράματα!