Νέα ολομέτωπη επίθεση στον βουλευτή και στον Θεόφιλο από τον Νίκο Ανουσάκη

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου Νίκος Ανουσάκης, μιλώντας στην εκπομπή των Galaxians Γιάννα Κουλουμπή και Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Ανουσάκης χαρακτήρισε προκλητική την κίνηση του κ. Καππάτου να συμμετάσχει το δικηγορικό του γραφείο στο πρόγραμμα ενίσχυσης των επαγγελματιών λόγω covid 19, ανεξαρτήτως αν την εισέπραξε ή όχι, την στιγμή που λαμβάνει τη διόλου ευκαταφρόνητη βουλευτική αποζημίωση.

Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι γρήγορα ξέχασε ποιοι βοήθησαν στην εκλογή του, την οποία χαρακτήρισε συγκυριακή λόγω των αναταράξεων στο χώρο της ΝΔ που οδήγησαν στον αποκλεισμό των κκ Λυκούδη και Παπαδάτου από το ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2019. Πλέον, όπως είπε, ο κ. Καππάτος έχει ταυτιστεί με την διοίκηση Μιχαλάτου στο Δήμο Αργοστολίου.

Εξέφρασε, τέλος, την εκτίμηση ότι μετά τις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν ο κ. Καππάτος δεν θα είναι πλέον βουλευτής.


Ο Θεόφιλος ο πραγματικός αντίπαλος


Από τα βέλη του κ. Ανουσάκη δεν ξέφυγε ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Τόνισε πως εκείνος είναι ο πραγματικός αντίπαλος και ότι χρησιμοποιεί και στηρίζει την παρούσα στιγμή τον βουλευτή για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αφού εξαντλήσει την χρησιμότητα του θα τον εγκαταλείψει.

Για μία ακόμη φορά ο Νίκος Ανουσάκης βγαίνει μπροστά και ταράζει με την παρέμβασή του τα νερά της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ανουσάκη στο παρακάτω ηχητικό: