Νέες διαμαρτυρίες από την Ένωση Αστυνομικών

Από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Για μια ακόμα φορά η σημερινή κυβέρνηση αθετώντας κάθε τι από τις υποσχέσεις της και τα παλικαρίσια προεκλογικά της λόγια προωθεί νομοσχέδιο το οποίο εμπεριέχει το πολυσυζητημένο ειδικό μισθολόγιο. Η κατάργηση επιδομάτων θα δώσει άλλο ένα οικονομικό ράπισμα στους αστυνομικούς.

Συμπληρώνοντας σχεδόν μια δεκαετία στην χώρα μας,οι περικοπές από την μια και η φορολογία από την άλλη έχουν ρημάξει κάθε αστυνομικό εργαζόμενο. Τα τελευταία χρόνια δε οι περικοπές και η φορολογία γιγαντώθηκαν.

Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει , αυτές οι συνταγές οδηγούν στον Οικονομικό θάνατο, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς, η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς, η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς.

Η φωνή μας αυτή την φορά πρέπει να είναι δυνατή, να φτάσει ψηλά και να έχει αποτέλεσμα …εμείς θα την προκαλέσουμε…

Απαιτούμε

Η κυβέρνηση να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να αναλάβει επιτέλους στάση ευθύνης απέναντι στους ένστολους . Ο αστυνομικός που εργάζεται με τίμημα την ίδια του την ζωή , δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση.

Είμαστε δίπλα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και στηρίζουμε τους αγώνες της.

Ο πρόεδρος

Κων/νος Γρηγορόπουλος

O Γραμματέας

Δημήτριος Πασχάκης