Νέες καταγγελίες του νίκου Σκλαβούνου

N. Σκλαβούνος

Προς

Εφημερίδα Ημερήσιος

Κύριε Διευθυντά θέλω να καταγγείλω τον Δήμαρχο για τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.

Συνέβη και αυτό επί των ημερών τους άκουσον άκουσον πως προστατεύουν αυτούς που τους διοικούν διότι δεν διοικεί ο Δήμαρχος.

Τα δύο τρενάκια ήταν παροπλισμένα το κόκκινο τρενάκι ιδιοκτησίας μου ήταν και είναι νομιμότατο όπως λόγω έργων χωρίς καμία ειδοποίηση με σταματήσανε με την απειλή ότι αν δουλέψουμε θα μας πάνε αυτόφωρο. Έτσι με αυτήν την απειλή δεν λειτουργούσε.

Συνέβη όμως το εξής παράλογο και παράνομο χθες το πρωί βλέποντας το άλλο τρενάκι δικού τους επιχειρηματία να ετοιμάζεται που θα ερχόταν καράβι 12:00 μεσημέρι ο γαμπρός μου πήρε τηλέφωνο το λιμενικό ταμείο και το λιμεναρχείο και ρώτησε το πρωί 8:30 την κυρία Παπαδάτου και του είπε κατηγορηματικά ότι και τα δύο τρενάκια δεν θα δουλέψουν όμως στις 12 παρά 10 το μεσημέρι με πήραν εμένα και μου είπαν αν θα δουλέψουμε διότι το άλλο τρενάκι θα δουλέψει. Έψαξα και έμαθα ότι ο ανταγωνιστής μου και αδελφός του αντιδημάρχου τον είχαν ειδοποιήσει οι δικοί του ότι θα δουλέψει

Ερωτώ τον δήμαρχο γιατί αυτή η συμπεριφορά και θέλει να τον ψηφίσουν οι πολίτες εύχομαι όχι.

Θέλω δε να σας πω ότι έχουν σταλεί εξώδικα και ακολουθούν και αγωγές στο Δήμο και Δήμαρχο προσωπικά όπως και Λιμενικό ταμείο στον πρόεδρο του Λιμενικού ταμειου Μοσχονά προσωπικά .

Για την

Νίκολας Αρχιμήδης Σκλαβούνος ΕΠΕ

Νικόλαος Σκλαβούνος