Νέος άντρας στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Σύμφωνα με δημοσίευμα δεν είναι άλλος από έναν παιδικό της φίλο με τον οποίο ήρθε αρκετά κοντά τις τελευταίες μέρες

Αναστάτωση προκάλεσε στη showbiz η είδηση πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν είναι πια μαζί μετά από 11 χρόνια γάμου. Την είδηση αρχικά δημοσίευσε η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca», ενώ λίγες μέρες αργότερα δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ανέφερε πως ο Ντόντα κεράτωσε την Αθηνά με μία Ισπανίδα. Τώρα η κουμπάρα του ζευγαριού, κ. Κοτρωνάκη μιλάει και επιβεβαιώνει πως Αθηνά και Αλβάρο δεν είναι πια μαζί:

«Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα» ανέφερε στην εφημερίδα «Secret», ενώ όταν σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού πολλοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό. Ένας από αυτούς είναι η λατρεία του Ντόντα για το γυναικείο φύλο αλλά και η πλούσια ζωή που του άρεσε, χαρακτηριστικά που ενοχλούσαν την Αθηνά η οποία ήθελε να ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα η διάσημη κληρονόμος στα 31της ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα δικό της παιδί σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος και έχει ήδη δύο. Το κερασάκι στην τούρτα όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας φαίνεται πως αποτέλεσε ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της Αθηνάς. Αυτός δεν ήταν άλλος από έναν παιδικό της φίλο με τον οποίο και ήρθε αρκετά κοντά τις τελευταίες μέρες.

(greekreporter.gr)