Νέο Γηροκομείο: Επίκεται η λειτουργία

Το Νέο Γηροκομείο Αργοστολίου

Από το Γηροκομείο Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου συγχαίρουμε την Διεύθυνση και το σύνολο του Προσωπικού όλων των εργασιακών κατηγοριών και ειδικοτήτων, διότι κατά την υγειονομική επιθεώρηση που έγινε από κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος η εικόνα ήταν εξαιρετική. 

Η επιθεώρηση έγινε στα πλαίσια της έκδοσης της νέας ΚΥΑ που αυστηροποιεί τους κανόνες λειτουργίας των Γηροκομείων όλης της χώρας λόγω του κορωνοιού. 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω των περιοριστικών συνθηκών και τις ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες, το ανθρώπινο δυναμικό μας δίνει καθημερινά τιτάνιο αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια από εμάς αλλά και από όλη την Κοινωνία.  

Θα θέλαμε να ζητήσουμε κατανόηση από τους οικείους των ηλικιωμένων μας λόγω της απαγόρευσης επισκέψεων τους στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου στους ξενώνες της Μονής του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα. Σε κάθε περίπτωση τα τηλέφωνα του Ιδρύματος είναι στη διάθεση τους όλο το 24ωρο για την ενημέρωση τους.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται πολύ σύντομα η μεταφορά του Ιδρύματος στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου στο Αργοστόλι.

Η πρόεδρος

ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ