Νέο Δ.Σ. στην Επτανησιακή Συνομοσπονδία

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00’ π.μ. στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, στην οδό Θεμιστοκλέους 5 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με συμμετοχή 100% των μελών της.

Στην Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και η πρωτοποριακή παρουσία της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ στο χώρο του Πολιτισμού και του Πνεύματος. Στη συνέχεια έγιναν προτάσεις και τοποθετήσεις μελών της Γενικής Συνέλευσης για τη συνέχιση και ανάδειξη του εθελοντικού, σημαντικού και πρωτοποριακού έργου της μέσα από συλλογική ειλικρινή και ισότιμη συνεργασία των μελών της.

Μέσα στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης προέβη σε εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής που βάσει καταστατικού η θητεία κάθε Δ. Σ. είναι μονοετής και κάθε χρόνο την Προεδρία την αναλαμβάνει κατά σειρά και από ένα νησί στα πλαίσια της ισότητας, συλλογικότητας και συνεργατικότητας.

Το εκλεγμένο Δ.Σ. που θα συντονίζει και θα υλοποιεί το Έργο της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και τις συλλογικές προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων της, συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 19/12/2017 στην έδρα της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και η σύνθεσή του είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Κέρκυρα)

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ (Κέρκυρα)

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Κύθηρα)

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΑΝΝΑ (Κεφαλληνία)

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Λευκάδα)

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ: ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Ζάκυνθος)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΑΡΑΚΙΝΗ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (Ζάκυνθος)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Παξοί)

ΜΕΛΗ: ΒΕΡΓΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Κέρκυρα)

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Ιθάκη)

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Παξοί)

ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Ιθάκη)

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (Λευκάδα)

ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κεφαλληνία)

ΣΑΜΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Κύθηρα)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ- ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ