Νέο ραντεβού με την Ιστορία θα έχει σήμερα και ώρα 3 μ.μ. η Σάμη που θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό

Νέο ραντεβού με την Ιστορία θα έχει σήμερα η Κυπελλούχος Σάμη, η οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 3 μ.μ. στον Καραβόμυλο τον ιστορικό Πανηλειακό στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Θα είναι η πρώτη παρουσία της κεφαλονίτικης ομάδας σε επίσημο αγώνα με αντίπαλο ομάδα εκτός νησιών και σε μιά μάχη νοκ-άουτ.

Ο Πανηλειακός, με συμμετοχές σε Superleague, Footballeague, με τα χρώματα του οποίου έπαιξαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πρέντραγκ Τζώρτζεβιτς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Μετά από μια περιπέτεια πριν δύο χρόνια και την αποχώρηση του από την Footballeague, τελικά η αγάπη των φίλων του, τον έφεραν και πάλι στο προσκήνιο, συμμετέχοντας από φέτος στην Α1 της Ε.Π.Σ. Ηλείας, κυπελλούχο και έτοιμο (το τυπικό απομένει) να κάνει το νταμπλ για να επανέλθει στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μια θέση που αντικειμενικά και ιστορικά του ανήκει!

Από την άλλη, η ομάδα του Β. Μιχαλάτου, σε μια χρονιά αρκετά παράξενη και μετά την επιστροφή στο δικό της «σπίτι», θέλει να γράψει ιστορία και να συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τη φετινή περίοδο και στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Όλοι στους «κυανόλευκους», γνωρίζουν πολύ καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δυναμική των αντιπάλων τους. Όμως είναι σίγουρο ότι, θα κατέβουν στον Καραβόμυλο να παίξουν για τη φανέλα τους, σεβόμενοι την ιστορική ομάδα του Πύργου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την φοβηθούν.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Β. Μιχαλάτος δεν αντιμετωπίζει και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, ώστε να βοηθηθεί η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία των ποδοσφαιριστών του.

Το ίδιο ισχύει και για τους “ερυθρόλευκους” του Πύργου και τον Σπ. Αντωνόπουλο.

Ο Πανηλεικαός θα αναχωρήσει σήμερα και ώρα 10 π.μ. από το λιμάνι της Κυλλήνης κι αφού νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρεθούν σε εστιατόριο εκεί όπου θα γευματίσουν. Η επιστροφή να είναι προγραμματισμένη στις 7μ. μ. από τον Πόρο.

Το σημερινό πρόγραμμα στον 7ο Ομιλο του Κυπέλλου έχει ως εξής:

Γήπ. Καραβόμυλου (3 μ.μ.): Σάμη-Πανηλειακός (Κέκελος Π., Κακατσίδης Γ., Σούζας Κ.)

Γήπ. Ζακύνθου (3 μ.μ.): Καταστάριο-Κεραυνός (Σταυρόπουλος Ν., Καραμέρος Γ., Κορδάτος Γ.)

Γήπ. Ξυλόκαστρου (4 μ.μ.): Ηρακλής Ξυλόκαστρου- Καλαμάτα (Γκριτζέπης Γ., Καματάκης Ν., Κύριος Δ.)

 

Η Ομάδα της Σάμης
Η ομάδα του Πανηλειακού