Νίκος Ανουσάκης στον Ionian Galaxy: «Καμία εμπλοκή με τις βουλευτικές εκλογές»

ΞΕΚΆΘΑΡΟΣ ήταν ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” Νίκος Ανουσάκης σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές αφού για μια ακόμη φορά αποσαφήνισε πως η παράταξη του αποτελείται από πολιτικά στελέχη που ανήκουν σε όλα τα κόμματα και τις ιδεολογίες οπότε δεν πρόκειται να αναμειχθούν ως ενιαίο σύνολο στις βουλευτικές εκλογές αλλά το κάθε μέλος θα κάνει αυτό που του υπαγορεύει η πολιτική του φιλοσοφία.

Ειδικότερα ο Νίκος Ανουσάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτακη και Ευαγγελιας Σαμολη στον “ΙΟΝΙΑΝ GALAXY” επανέλαβε πως η παράταξη του αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα όλων των “χρωμάτων” οπότε θα ήταν προσβολή γι” αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν να αναμειχθεί προσωπικά στις βουλευτικές εκλογές κι ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων.

Επισης ο Νίκος Ανουσάκης επιτέθηκε στην παρούσα δημοτική αρχή Μιχαλατου λέγοντας πως η θητεία της ουσιαστικά έληξε (τον Αύγουστο κατατίθενται οι συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές) κι όμως το μόνο που αφήνει πίσω της η πολιτική ομάδα του Μιχαλατου είναι λίγη πίσσα στο Αργοστόλι και σε ελάχιστα χωριά και ένα “Μουσείο Σκλάβου στα χαρτιά“. Δήλωσε αισιόδοξος ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών η παράταξη του θα κερδισει ευκολα την ομάδα Μιχαλάτου αφού, όπως είπε, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της δυσαρέσκειας εις βάρος του από ανθρώπους όλων των κοινωνικών ομάδων που ζητάνε ισονομία κι ισοπολιτεία κι όχι ένα ιδιότυπο “κύκλωμα διοίκησης”.

Τέλος όσο αφορά τον κύριο Παρίση, που ισχυρίζεται πως κατεβάσει κι αυτός συνδυασμό, ο κύριος Ανουσάκης δήλωσε πως ήταν “συμπαθητική η μάζωξη- πολιτικό μνημόσυνο που έκανε ο κύριος Παρίσης αλλά έλειπαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι π.χ. Βαγγέλης Κεκατος, Διονύσης Λυκούδης, Διονύσης Κοκόσης και οι πιο πολλοί από τους παριστάμενους δεν ήταν καν δημότες Αργοστολίου αλλά Ερύσου και Πυλάρου”.

Παράλληλα σημείωσε πως θεωρεί τον κύριο Παρίση αχάριστο αφού αντί να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια, όπως ήταν το ευνόητο, στρέφεται κατά των επί χρόνια πολιτικών συνεργατών που που απλά κάνουν το αυτονόητο.

(ekefalonia.gr)