Νίκος Ανουσάκης: Κε Μιχαλάτε οι ασφαλτοστρώσεις δεν σας σώζουν

Νίκος Ανουσάκης

Νίκος Ανουσάκης: Kύριε Μιχαλάτε οι τσιμεντοστρώσεις της τελευταίας στιγμής δεν σας “σώζουν”- Καλή επιστροφή στις επιχειρήσεις σας και καλά κέρδη.

Αγχωμένος και κάθιδρος ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος νομίζει πως θα τον “σώσουν” εκλογικά οι τσιμεντοστρώσεις της τελευταίας στιγμής κάνοντας δηλαδή αυτό που εφάρμοζε στον πρώην Δήμο Λειβαθούς!!! Μόνο που πλέον μιλάμε για μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου και για έτος 2023… Οι παλαιοκομματικές πρακτικές και τα “ρουσφέτια” λίγες μέρες πριν την κάλπη αφορούν κι επηρεάζουν ελάχιστους.

Οι εποχές άλλαξαν και πλέον υπάρχει μία στιβαρή πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που απαιτεί ουσιώδες και “χειροπιαστό” έργο από την εκάστοτε δημοτική προς όφελος του συνόλου κι όχι μόνο  κάποιων “σκυφτούληδων” που παρακαλάνε να “πουλήσουν την ψήφο και την προσωπικότητά τους” για λίγα μέτρα τσιμέντο!

Αυτούς τους ψηφοφόρους σας τους χαρίζουμε κύριε Μιχαλάτε γιατί προφανώς και ταιριάζετε καλύτερα και “μιλάτε την ίδια γλώσσα”… Εμεις θα εκφράσουμε τους άλλους που είναι και η σαφέστατη πλειοψηφία. Καλή επιστροφή στις επιχειρήσεις σας και καλά κέρδη.

Νίκος Ανουσάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αργοστολίου

επικεφαλής παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”