Νίκος Ανουσάκης: Οργιάζει η παραβατικότητα!

Ν. Ανουσάκης

«Σπάμε» τη σιωπή. Η παραβατικότητα στην Κεφαλονιά τείνει να «ξεφύγει» και γενικότερα πρώτη φορά αμφισβητείται η ασφάλεια των πολιτών στο νησί μας.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και μέλλον» Νίκος Ανουσάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με προβληματισμό κι ανησυχία διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα στο νησί μας και δη στο Δήμο Αργοστολίου έχουν παρουσιασθεί αυξημένα φαινόμενα παραβατικότητας («νεανικές συμμορίες», περιστατικά έντονης βίας, ανεξέλεγκτη οδική συμπεριφορά κ.α.) και για πρώτη φορά τίθεται υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια των πολιτών στο νησί μας ενώ μέχρι πρότινος ήταν δεδομένη. Καλούμε τους θεσμικούς φορείς του τόπου (βουλευτή, αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο Αργοστολίου) να σταματήσουν να «σκεπάζουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί» και να εστιάσουν στην στήριξη των προσπαθειών της τοπικής Αστυνομίας μέσω της απαιτούμενης αύξησης της στελέχωσής της ασκώντας άμεσα την ανάλογη πίεση στην κυβέρνηση, Τονίζουμε πως η έλλειψη προσωπικού στο Αργοστόλι είναι έντονη κι εμφανής ενώ παράλληλα είναι χαρακτηριστικό πως ολόκληρη η Δημοτική Ενότητα Ελειού – Πρόννων εξυπηρετείται από δύο (2!!!) μόλις αστυνομικούς.

Τέρμα λοιπόν οι δημόσιες σχέσεις και οι φωτογραφήσεις στα Υπουργεία και καλούμε τους ασκούντες την τοπική εξουσία να σοβαρευτούν και να αφουγκραστούν την κοινή γνώμη της περιοχής μας που αγωνιά, πρώτη φορά στο χρονικά, για το μείζον ζήτημα της ασφάλειας του δημότη.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

– Επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης