Νίκος Ανουσάκης: Σεβόμαστε την κρίση των πολιτών

Νίκος Ανουσάκης

Νίκος Ανουσάκης: Eυχαριστούμε όσους μας ψήφισαν – Η φωνή τους θα ακουσθεί δυνατά στο δημοτικό συμβούλιο- Ευχόμαστε δημιουργική θητεία στην δημοτική αρχή προς όφελος του συνόλου.

Ευχαριστούμε όσους μας ψήφισαν και να είναι σίγουροι πως η φωνή τους θα ακουσθεί δυνατά στο δημοτικό συμβούλιο. Σεβόμαστε την κρίση των δημοτών του Δήμου Αργοστολίου και ευχόμαστε δημιουργική θητεία στην δημοτική αρχή προς όφελος του συνόλου.

Νίκος Ανουσάκης

– Επικεφαλής της παράταξης

«ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Παίξαμε και χάσαμε…

Εξ’ άλλου το στέλεχος της Παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ – ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ .

Στην πολιτική υπάρχει πάντα και η ήττα . Αυτό για όσους είναι πολιτικοποιημένοι και έμπειροι είναι απλά ένα δίδαγμα και συνεχίζουμε διορθώνοντας τα λάθη μας . Στο Δημοτικό συμβούλιο θα εκφράσουμε την άποψη αυτών που μας εμπιστεύτηκαν και η διοίκηση Μιχαλάτου θα ελέγχεται κατά νόμον .

Όσο αφορά κάτι τύπους που στις εκλογές έλαβον από είκοσι ή τριάντα σταυρούς , όπως οι λαϊκοί αρθογράφοι Νίκος Παπαδάτος και Γεράσιμος Βαλσαμής η κάτι ξεχασμένοι όπως ο Σπύρος Κουνάδης που νόμισαν ότι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα συμπλέγματα τους , τους υπενθυμίζουμε ότι εμείς είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με την εντολή ενός σημαντικού τμήματος της τοπικής κοινωνίας και ως εκπρόσωποι μια παράταξης . Αυτοί που είναι ? Τα υπόλοιπα στην πορεία…

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και

Μέλλον» με επικεφαλής

τον Νίκο Ανουσάκη.