Νίκος Ανουσάκης: Στον Β’ Γύρο γκρεμίζουμε τον Μιχαλάτο

Με μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά για τη νίκη, παρουσίασε το Συνδυασμό του «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» προχθές το βράδι ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Νίκος Ανουσάκης.

Κατά την ομιλία του ο κ. Ανουσάκης τόνισε ότι είναι βέβαιος πως η Παράταξή του θα βρεθεί στο Β’ Γύρο των Δημοτικών, όπου στη συνέχεια θα δοθεί μεγάλη μάχη για να ηττηθεί ο αντιπαλός του δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Ανουσάκης υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξής του αποτελείται από άτομα της κοινωνίας, χωρίς εξαρτήσεις, με γνώση, όρεξη για δουλειά και έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα για την πρόοδο του Δήμου και του νησιού μας. Εν αντιθέσει με το ψηφοδέλτιο του κ. Μιχαλάτου το οποίο αποτελείται από άτομα τα οποία, όπως είπε, στην πλειονότητα τους έχουν εξάρτηση από τον ίδιο.

Επίσης ο κ. Ανουσάκης κατηγόρησε τον κ. Μιχαλάτο πως έχει τεχνηέντως αναγορεύσει σε δήθεν κύριο αντίπαλό του τον Αλέξανδρο Παρίση, προκειμένου να θολώσει τα νερά.

Είπε ακόμη ότι τιμά και σέβεται ως προσωπικότητα τον Αλέξανδρο Παρίση και το έργο του ως δημάρχου Κεφαλονιάς, αλλά επεσήμανε πως αυτό το έργο δεν το υλοποίησε μόνος του, αντιθέτως τον στήριξαν μια σειρά από στελέχη, τα οποία στην πλειονότητά τους πλέον βρίσκονται στο πλευρό του κ. Ανουσάκη.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Ανουσάκης παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψήφιους του Συνδυασμού του, αναφερόμενος στο πρόσωπο του καθενός ξεχωριστά, ενώ κάθε υποψήφιος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ε.Σ.