Νίκος Ανουσάκης: Στον 2ο Γύρο θα στείλουμε τον ολιγάρχη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας

Νίκος Ανουσάκης

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα στείλουμε τον ολιγάρχη Μιχαλάτο και το κύκλωμα του στο “χρονοντούλαπο” της τοπικής ιστορίας.

Τα ψέματα τέλειωσαν. Με πέντε συνδυασμούς υποψήφιους για το Δήμο Αργοστολίου είναι μαθηματικά και στατιστικά βέβαιο πως θα υπάρξει δεύτερος γύρος από τον οποίο θα προκύψει η νέα διοίκηση του Δήμου Αργοστολίου. Στο δίλημμα λοιπόν εάν θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία του Δήμου μία πολιτικοποιημένη ομάδα, που συνδυάζει πείρα και “φρέσκα” πρόσωπα”, όπως είναι το “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” που δημιουργήσαμε άνθρωποι απ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας ή αν θα παραμείνει στην τοπική εξουσία ο Όμιλος Διαπλοκής Μιχαλάτου, θεωρούμε πως ξεκάθαρα η πλειοψηφία θα ταχθεί με την πλευρά της λογικής και θα μας δώσει μία άνετη νίκη.

Τα πλεονεκτήματα της παράταξής μας είναι:

  1. Kαθ όλη την διάρκεια της τετραετίας που πέρασε ήμασταν οι μόνοι που σηκώναμε το βάρος της σκληρής και δημόσιας αντιπαράθεσης με την απερχόμενη δημοτική αρχή την ώρα που κάποιοι λιγόψυχοι βάπτιζαν την σκληρή πολιτική σύγκρουση ως τάχα… “ύβρεις”!!!Αυτοί που στερούνται πολιτικού λόγου, παρουσίας και τόλμης έχουν το θράσος να ονοματίζουν την αντίσταση και την αντίδραση στο κύκλωμα ολιγάρχη Μιχαλάτου ως δήθεν …«ύβρεις!!!
  2. Είμαστε η μόνη παράταξη που παρουσίασε αναλυτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα, ανά περιοχή και τομέα, σε ειδική παρουσίαση ένα ολόκληρο χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές δείχνοντας σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ετοιμότητα να διοικήσει.
  3. Πολλά στελέχη μας είναι πρόσωπα με διαδρομή και πορεία στην τοπική κοινωνία κι έχουν δώσει θετικά δείγματα γραφής κι αποτελεσματικότητας οπότε σε συνδυασμό με τους νεώτερους, που κομίζουν νέες ιδέες κι ενθουσιασμό, δημιουργούν ένα μείγμα διοίκησης που μπορεί να επιφέρει σημαντικό θετικό έργο.
  4. Ουδείς από τα στελέχη μας ωφελήθηκε οικονομικά από την μέχρι σήμερα πολιτική παρουσία του κι αυτό φαίνεται κι ασφαλώς είναι μία “χτυπητή” διαφορά από άλλα πολιτικά πρόσωπα. που διεκδικούν την ψήφο του εκλογικού σώματος.

Προχωράμε για να τελειώνουμε τόσο με το ιδιότυπο οικονομικοπολιτικό κύκλωμα Μιχαλάτου όσο και με τον παλαιοκομματισμό.

Νίκος Ανουσάκης

– Υποψήφιος Δήμαρχος

– Επικεφαλής παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

  • ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η παράταξή μας στηρίζεται στα πολιτικά της στελέχη και στις κοινωνικές προσωπικότητες που διαθέτει καθώς αυτά είναι το κύριο “όπλο” της απέναντι στην παράταξη Μιχαλάτου που αποτελείται κατά κανόνα από εξαρτημένους οικονομικά υποψηφίους κι ανθρώπους που απλά “εκτίουν ποινή”. Εν όψει του εκλογικού αγώνα υπήρξε συνάντηση των βασικών στελεχών του ψηφοδελτίου μας για τον συντονισμό και την αποτελεσματικότερη πορεία μας προς την μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο.

  • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ… «ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάποιους όψιμους υποστηρικτές του Αλέκου Παρίση όπως ο κ Βαλσαμής ότι στην παράταξη Παρόν και Μέλλον που συνιδρύσαμε πολλά τοπικά στελέχη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη υπάρχουν πρόσωπα με σημαντική πολιτική διαδρομή που έχουν δώσει μάχες στην πράξη και στην κανονική ζωή και όχι στο facebook! Για παράδειγμα ο Νίκος Ανουσάκης κόντραρε δημόσια και φανερά το σύστημα του παλιού ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς από το 2006 που ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου, ο Νίκος Παπαδάτος ήταν στέλεχος της τοπικής ΝΟΔΕ όταν όλα τα έσκιαζε η φοβέρα του παντοδύναμου τότε ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς, ο Γιώργος Τζωρτζάτος ήταν ο άνθρωπος που τα έβαλλε με την κυβέρνηση Σημίτη σε Πανελλήνιο επίπεδο ως Πρόεδρος των χερσαίων μεταφορών, η Αθηνά Αυγουστάτου ήταν η σιδηρά κυρία της τοπικής ΝΔ, και όλα αυτά πολύ πριν φανεί στην Κεφαλονιά ο Αλέκος Παρίσης.

Με τον Αλέκο Παρίση κάναμε μια πολιτική συμφωνία που την τιμήσαμε και όλοι μαζί κάναμε σημαντικό έργο για τόπο. Η παλιά πραγματική και κραταιά «Ισχυρή Κεφαλονιά» ήταν ένα πολιτικό φαινόμενο και μια συμμαχία ανθρώπων με πολιτική οντότητα και όχι δημιούργημα ενός μεγάλου γκουρού ή ενός ελέω Θεού Δημάρχου!

Αφού όμως κάποιο θεωρούν ότι δεν είχαμε καμία συμβολή στις επιτυχίες της μεγάλης πολιτικής παράταξης που υπήρχε πριν το 2019 και λεγόταν «Ισχυρή Κεφαλονιά», ας δούμε τώρα που αποχωρήσαμε και έχει μείνει μόνο το 15% των στελεχών, τι θα κάνει στην κάλπη ο Παρίσης.

Υπομονή και η κάλπη θα τα λύσει όλα κ Βαλσαμή.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη