Νίκος Ανουσάκης: Συγχαρητήρια στον κ. Θεόφιλο για την αρνητική πρωτιά της Πολεοδομίας

Συνεχίζεται η αρνητική πρωτιά στο πανελλήνιο για την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου Γιώργου Λιάλιου, της «Καθημερινής της Κυριακής» (26 Ιουνίου 2022) αναδεικνύεται τη θλιβερή πρωτιά της υπηρεσίας δόμησης Αργοστολίου, με πολιτικό προϊστάμενο τον ολιγάρχη-δήμαρχο κύριο Θεόφιλο, στις καθυστερήσεις ως προς την διεκπεραίωση αιτημάτων, αδειών κ.λ.π..

Τραγικές δηλαδή χρονικές καθυστερήσεις, για την έκδοση μιας άδειας ή τον έλεγχο ενός τοπογραφικού που δημιουργούν ανασφάλεια στον πολίτη ως προς την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και ατμόσφαιρα υπανάπτυξης στο νησί μας.

Κατόπιν των παραπάνω ο τεχνικός κόσμος του νησιού βρίσκεται σε απελπισία, οι πολίτες και οι επενδυτές το ίδιο και παράλληλα εγείρονται ζητήματα για την οικονομική ζωή της Κεφαλονιάς, αφού αποτρέπονται επενδύσεις με αυτήν τη δημοσιότητα που έχει λάβει πανεθνικά το θέμα.

Άβουλοι και μοιραίοι, ο ολιγάρχης δήμαρχος Μιχαλάτος και ο «κυνηγός» φωτογραφιών με υπουργούς βουλευτής Καππάτος προσμένουν ίσως σε ένα θαύμα. Θα τους καλούσαμε να δράσουν, έστω και τώρα, αλλά η θητεία τους πια ουσιαστικά εκπνέει (του βουλευτή Καππάτου άμεσα, όπως όλα δείχνουν, και της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου σ’ ένα περίπου έτος) οπότε η μόνη λύση είναι απλά να υπάρξει αντικατάστασή τους από πρόσωπα και πολιτικές καταστάσεις ικανές να δίδουν λύση στα προβλήματα και να μην δυσφημούν την Κεφαλονιά με την εκ του αποτελέσματος ανεπάρκειά τους.

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»- Επικεφαλής ΝΙΚΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Επισυνάπτεται το δημοσίευμα της έγκριτης αθηναϊκής εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».