Νίκος Παππάς: Αντιμέτωπη με τις προεκλογικές της απάτες η Νεα Δημοκρατία

Στο νησί μας βρέθηκε την Κυριακή ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο οποίος στα πλαίσια της επισκεψής του παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Παππάς μίλησε για την πολιτική στιγμή που ζει η Χώρα μας, καθώς η Κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται, σύμφωνα με τον ίδιο, αντιμέτωπη με τις «προεκλογικές της απάτες», μιλώντας έτσι τόσο για την μετατόπιση των θέσεων της Κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για τα υπόλοιπα εθνικά ζητήματα της Χώρας μας.

Κύριος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, είναι να μπορέσουν να πείσουν τον ελληνικό λαό να ταχθεί υπέρ του κόμματος και να μπορέσουν να ξαναδιεκδικήσουν την βουλευτική έδρα στο Νομό μας. 

Σχολιάζοντας την ως τώρα πορεία της Κυβέρνησης της ΝΔ, 6 μήνες μετά την εκλογή της, ο κ. Παππάς τόνισε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά σε κανέναν τομέα και φυσικά τόνισε την πτώση της ελληνικής παραγωγής στις Διεθνείς Αγορές, καθώς και την έλλειψη δημοσιονομικού περιθωρίου από την ίδια την Κυβέρνηση.

Στη συνέχεια μίλησε για την ιστορική παρακαταθήκη της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, καθώς και για την διεύρυνση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο με την είσοδο, όχι μόνον γνωστών Κεφαλονιτών, αλλά και ανθρώπων νέων που θέλουν να ταχθούν και να δουλέψουν μαζί με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την σωστή πορεία του στο Νομό μας.

Στο σημείο αυτό το λόγο πήρε και η πρώην βουλευτής του Νομού μας κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου (ήταν στο πάνελ μαζί με τον γραμματέα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Παγώνη), η οποία τόνισε ότι η τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε ότι η κυβερνώσα αριστερά απέδειξε ότι μπορεί να υπάρξει. Μπορεί μέσα από μια τέτοια κυβέρνηση η κοινωνία μας και η ανάπτυξη να πάνε μπροστά.

Τέλος, ο κ. Παππάς είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε κάτι που κανένας άλλος πολιτικός δεν είχε τολμήσει να κάνει ξανά, κλήθηκε να κριθεί ενώπιον του Ελληνικού λαού για ότι έκανε και δεν έκανε σε όλη την πολιτική του πορεία ως πρωθυπουργός, ενώ σχετικά με την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιολόγησε θετικά την εκλογική της, αν και ο κ Μητσοτάκης δεν ξεκαθάρισε τους λόγους που δεν στήριξε την ανανέωση της θητείας του κ. Παυλόπουλου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο κ. Παππάς βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου.

Στην συνέντεξη του κ. Παπά παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα τοπικά στελέχη του κόμματος Σπύρος Γαλιατσάτος, Διονύσης Γασπαρινάτος, Αριστοτέλης Μπτιστάτος, Γιάννης Βαρούχας, Σουζάνα Πεφάνη κ.ά.