ΝΑΙ! Στον 29ο χρόνο! ΝΑΙ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΣΤΟΝ 29ο χρόνο της έκδοσής σου ήδη, στο σβήσιμον των 28 κεριών, στη γενέθλια τούρτα σου, Αγαπητέ μου «ΗΜΕΡΗΣΙΕ», δέξου τους θερμότερους των χαιρετισμών μου, και τα ειλικρινέστερα των συγχαρητηρίων μου, ομού με τις άπειρες ευχαριστίες μου, γιατί υπάρχεις, όπως υπάρχεις, διδάσκων δημοσιογραφικήν εντιμότητα, ακλόνητη ηθική και αδιάλειπτη σταθερότητα, στην αναληφθείσαν υποχρέωσή σου, απέναντι στους πολυπληθείς και πιστούς αναγνώστες σου!

➔ΟΝΤΩΣ, ως ο Εκδότης και Διευθυντής σου, αγαπητός και εκλεκτός μου φίλος κος Χρήστος Παπαδάτος ακριβώς δηλώνει, με τους ανεπανάληπτης ικανότητος συνεργάτες σου, δίνεις και επί 28 χρόνια, καθημερινά, «τη μάχη της ενημέρωσης, μέσα από άρθρα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, συγκρούσεις, καταγγελίες, δίκες και όλα τα υπόλοιπα!»!

➔ΕΓΡΑΨΕΣ και αποδεδειγμένα-όπως επιπροσθέτως δηλώνει ο Εκδότης και Διευθυντής σου, -ιστορία, μαζί με τους αναγνώστες, τους πιστούς αρθογράφους σου και τους διαφημιζομένους σου, χωρίς ποτέ να πάρεις ούτε ένα ευρώ δάνειο και χωρίς ποτέ να χρεωστείς σε κάποιον, κάπου, κάτι! Γιατί, ακριβώς, στηρίχθηκες ΜΟΝΟΝ στην απεριόριστη  αγάπη και στην αδιαπραγμάτευτη συμπαράσταση, των χιλιάδων αναγνωστών σου!

➔ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ που σε ανέδειξαν και από πολύ ενωρίς, ως μίαν από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες, ημερήσιας έκδοσης, επαρχιακήν εφημερίδαν, της Ελληνικής Επικράτειας!

➔ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!