Ναπολέων: «Διορθώνουμε, διακρινόμαστε, διαπρέπουμε!»

Ν. Μαραβέγιας

Ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής Ναπολέων Μαραβέγιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι μέρη ευλογημένα από το Θεό. Έχοντας διατελέσει Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχω τεράστιο χρέος και ευθύνη όχι μόνο να είμαι δίπλα σας με την παρουσία και τις γνώσεις μου, αλλά και όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Σχέσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αναγέννηση του τόπου και δύο από τους βασικούς τομείς ανάπτυξης του νησιού, της κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής.

Με σκληρή δουλειά, όραμα και πίστη, σας θέλω όλους στο πλάι μου για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πατρίδας μας. Η εμπειρία των μεγαλύτερων και η τεχνογνωσία των νέων ανθρώπων, θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά τα πιο σημαντικά όπλα στη φαρέτρα μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, σας καλώ όλους να στείλετε ηχηρό μήνυμα και να μου δώσετε την ευκαιρία να διεκδικήσω όλα όσα μας αξίζουν και αδίκως έχουμε στερηθεί. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να διεκδικήσω όλα εκείνα που χρειάζεται το Νησί μας.

Σε λίγες μέρες πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στα νέα παιδιά, που είναι το μέλλον μας, όλα τα εφόδια για να προχωρήσουν μπροστά. Την 21η Μαΐου, το μήνυμα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης πρέπει να είναι ένα: «Διορθώνουμε, Διακρινόμαστε, Διαπρέπουμε»

Μαζί προχωράμε ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ!