Να κατευθυνθεί το χρήμα εκεί που πρέπει!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ πρόταση έγινε, από την Ένωσούλα μας, την Ευρωπαϊκή!

➔ ΕΓΙΝΕ, για κάπως ικανοποιητικήν επιχορήγηση και δανειοδότηση των υποφερόντων Μελών της, μετά από την «επίθεση» του ιού, και την αδιαμφισβήτητα επερχόμενη, εξόχως αρνητικήν χρηματο-οικονομικήν εξέλιξη, για Πολίτες και επιχειρήσεις.

➔ ΑΡΓΑ βέβαια, αφού οι «Μεγάλοι» επιλαμβανόμενοι τέτοιων μελετών, πορισμάτων και αποφάσεων, δεν ηδυνήθησαν να αρθούν εγκαίρως, στο ύψος των δραματικών περιστάσεων και αναγκών.

➔ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ότι, αυτή η ευλογημένη Πρόταση, δεν θα «σκοντάψει» στην αναμενόμενη… λυσσαλέα αντίρρηση-αντίδραση (δικαίως ή αδίκως για να είμεθα αντικειμενικοί), των γνωστών ολίγων μελών της Ενωσούλας μας.

➔ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ, θέλουμε επιπρόσθετα να αισιοδοξούμε, ότι τουλάχιστον τούτην την φορά, κάτω από τις λίαν δραματικές καταστάσεις που βιώνουμε και θα βιώνουμε για απροσδιόριστον χρόνον, εάν και όταν το χρήμα, το όποιο χρήμα, θα «έλθει» προς τα … εδώ, κάποιοι θα μεριμνήσουν ώστε να κατευθυνθεί προς τα εκεί που πρέπει, και όχι, ως… είθισται στην Χώραν μας, προς ενίσχυσιν τομέων, ομάδων, και… ευγενών συμφερόντων, πολύ… μακράν των πραγματικών αναγκών, των δεκάδων χιλιάδων πνεόντων τα λοίσθια μικρο-μεσαίων επιχειρήσεών μας, και κατά συνέπειαν, των εκατοντάδων χιλιάδων Υποψηφίων, μόνιμων και απελπισμένων, ανέργων μας!

➔ ΓΙΑΤΙ, αν κάτι τέτοιο λάβει χώραν, το κρίμα εκατομμυρίων εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, ομού μετά των υποφερόντων οικογενειών των, θα βαραίνει και  για το υπόλοιπον της ζωής τους, τους όποιους υπευθύνους!

➔ ΣΗΜΕΡΑ, περισσότερο από κάποτε στο παρελθόν!

➔ ΙΔΩΜΕΝ!

➔ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ!!!