Να τι κάνει ένα «κουνελάκι» του Playboy

Τα «κουνελάκια» είναι το σήμα κατατεθέν του brand του Playboy, απ’ όταν άνοιξε το πρώτο κλαμπ το 1960.

Το όνομα προέρχεται πιθανότατα από την ταβέρνα όπου έτρωγε συνήθως ο Χέφνερ ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις, το Bunny’s Tavern («Η ταβέρνα του κουνελιού»).

Στην αρχή, τα «κουνελάκια» ήταν απλά νεαρές γυναίκες που εργάζονταν ως σερβιτόρες στα κλαμπς. Όμως οι κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν ήταν αυστηροί κι όσες τους παρέβαιναν απολύονταν.

banies.jpg

Αρχικά, τα «κουνελάκια» δεν επιτρέπεται να βγαίνουν ραντεβού με συναδέλφους ή πελάτες.

Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά να πίνουν αλκοόλ και να μασούν τσίχλα ενόσω εργάζονται.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει επίσης να μιλούν σε όλους τους άνδρες εργαζόμενους στα κλαμπς με «ευχάριστη διάθεση και πνεύμα συνεργασίας».

banies2.jpg

Όσον αφορά την εμφάνισή τους, είναι υποχρεωμένες να μην φορούν κοσμήματα και αξεσουάρ πέρα από αυτά που συνοδεύουν τη στολή τους, την οποία πρέπει να επιδεικνύουν με χάρη και περηφάνια.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι πάντα περιποιημένες. Ιδιαίτερη φροντίδα πρέπει να δίνουν στην φουντωτή ουρά τους αφού είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια της στολής τους.

banies5.jpg

Και για να είναι σίγουρο ότι όλες ακολουθούν αυτούς τους κανόνες ο Χέφνερ είχε διορίσει μια «κουνελομάνα» για να τις επιβλέπει…

banies3.jpg

Φυσικά, έκτοτε ο όρος έχει διευρυνθεί και απευθύνεται κυρίως στις φιλενάδες του Χέφνερ, αφού πολύ λίγα «κουνελάκια» έχουν μείνει από αυτή την εποχή. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο να τα ξαναδούμε όταν ανοίξει το νέο κλαμπ του Playboy στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2017, όπως φημολογείται.

banies4.jpg