Νησί: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο

Αλ. Παντελειός

Την Τρίτη 19/9/2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Παντελειός και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Αναστ. Καλογηρατος, Παναγιώτης Μουρελάτος, Ράνια Στελλάτου και Διονυσης Τρωιάνος, επισκέφθηκαμε το Γενικό Νοσοκομείο και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια εκτενή συζήτηση με τον Διοικητή κο. Μαρτινη τον οποίο ευχαριστούμε για το χρόνο και τη διάθεση του να μας παραθέσει τη παρούσα κατάσταση του Νοσοκομείου αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της διοίκησης.

Η υγεία και η αναβάθμιση της είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγραμματισμού μας.

Έχουμε σχεδιάσει την παροχή κινήτρων από τον Δήμο για όλους τους γιατρούς που υπηρετούν στο νοσοκομείο μας η θέλουν να υπηρετήσουν

Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για:

  • Προσλήψεις για όλες τις ειδικότητες ιατρών σε έλλειψη.
  • Προσλήψεις στο ΕΚΑΒ, αναβάθμιση των ασθενοφόρων και προσθήκη νέων.
  • Λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής στη πτέρυγα Βεργωτη όπου έχει προβλεφθεί.
  • Ενίσχυση του Ψυχιατρικού τομέα με πλήρη στελέχωση, κτιριακή αναβάθμιση και υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας & Ιατροπαιδαγωγικου Κέντρου.
  • Μαζική επάνδρωση της ΜΕΘ με προκήρυξη όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων.
  • Πάγια θέση μας είναι ότι η περιουσία του νοσοκομείου πρέπει πρωτίστως να χρησιμοποιείται προς όφελος του, της εξυπηρέτησης των ασθενών και της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έχουμε σχεδιάσει προτάσεις σύμπραξης μεταξύ του νοσοκομείου και του Δήμου πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, μακριά από την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων.

Οφείλουμε να προασπίσουμε τη καλή λειτουργία του νοσοκομείου μας, αναλογιζόμενοι ότι η υγεία μας είναι το πιο «ακριβό» αγαθό για τον καθένα από εμάς!

Πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες για όλους!