Νικητές Χάλδας και Ανδριάννα στον Ημιμαραθώνιο των Διλινάτων

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, αλλά και συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Διλινάτα, ο 2ος ημιμαραθώνιος αγώνα δρόμου των Διλινάτων, που ήταν μια συνδιοργάνωση Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλλόγου Διλινάτων, με τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς.

Η συμμετοχή των δρομέων σε άνδρες-γυναίκες, έφτασε τις 40 κατά πολύ μεγαλύτερος από τον προηγούμενο.

Οπως αναφέρει το Sportsthea, η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία του χωριού, από τον πρόεδρο του Π.Σ. κ. Διον. Κατσούρη και οι αθλητές αφού έτρεξαν μια φανταστική, όσο και δύσκολη διαδρομή 21 Km τερμάτισαν στον ίδιο χώρο.

Μια διαδρομή που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την περυσινή ολόλευκη εικόνα της περιοχής, αφού οι συνθήκες ήταν πολλύ καλές για έναν τέτοιο αγώνα.

Οι κατηγορίες ήταν:

Το αγκάλιασμα της Ευμορφίας-2η μάχη του χειμώνα

Ανδρες: • 16 έως 30 ετών • 31-40 ετών • 41-50 ετών • 51- 60 ετών • 61+

Γυναίκες: • 16-34 • 35-45 • 45+

Πρώτος στους άνδρες τερμάτισε ο Παν. Χάλδας, 2ος ο Ελ. Καλαφάτης και 3ος ο Γ. Ποταμιάνος και στις γυναίκες 1η η Ανδριάννα Βασιλάτου, 2η η Αγγ. Χάλδα και 3η η Βάνια Σαμόλη.

Αγώνας 6 Κm

Επίσης για πρώτη φορά διεξήχθη και αγώνας 6 χλμ. (ανάβαση-κατάβαση του χωριού), άνευ κατηγοριών, με γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών.

Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Σπ. Δρακονταειδής ενώ στις γυναίκες η Ρεγγ. Κοσμετάτου.

Παιδικοί αγώνες

Στον ίδιο χώρο να αναφέρουμε ότι διεξήχθησαν και παιδικοί αγώνες 50 μ. νηπίων και 100 μ., Α’-Β’, Γ’-Δ’, Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές και η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με γεύμα στην ταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου, το μενού του οποίου ήταν φασολάδα, γίδα βραστή, κρασί, αναψυκτικά και νερά, που απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές για αυτή την καταπληκτική και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις δραστηριότητες τους.

Ραντεβού και πάλι του χρόνου στο «Μεγάλο Χωριό» με την διεξαγωγή του 3ου ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου Διλινάτων!

Ο νικητής του Ημιμαραθωνίου Διλινάτων Παν. Χάλδας, αριστερά ο 2ος Ελευθέριος Καλαφάτης και δεξιά ο 3ος Γ. Ποταμιάνος
Η νικήτρια στις γυναίκες Ανδριάννα Βασιλάτου