ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και οι ψήφοι της ενσυνείδητης ανιδιοτέλειας

Οι εκλογές της ΝΟΔΕ στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη τελείωσαν, χωρίς ποτέ να γίνουν… Ο λόγος; Κάποιοι αθέτησαν τη συμφωνία για μια ενωτική υποψηφιότητα, γιατί σχημάτισαν την εντύπωση ότι μπορούν να μετατρέψουν τη ΝΟΔΕ σε δεκανίκι προώθησης κάποιου δικού τους κηδεμονευόμενου. Δυστυχώς, σε αυτή τους την προσπάθειά βρήκαν σύμμαχο, άθελά της φυσικά, την ανιδιοτελή κυρία Τζόγια Γρουζή που απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Σε εκείνους τους νεοδημοκράτες που είναι θυμωμένοι από τα τεκταινόμενα, και δηλώνουν ότι αποστασιοποιούνται από τη ΝΔ ένα μόνο έχω να τους πω: Όσο περισσότερο απομακρύνεται ο ιδιοκτήτης από την ιδιοκτησία του τόσο περισσότερο αποθρασύνονται οι καταληψίες. Γιατί είναι ακριβώς αυτό που θέλουν και αυτοί! Και σας ρωτώ: Είναι ποτέ δυνατό να τους δώσετε τέτοια χαρά;

Ας δούμε λοιπόν όσα συνέβηκαν, ως ευκαιρία που θα μας βγάλει από το λήθαργο της ανοχής που δείχνουμε σε εκείνους ελάχιστους, οι οποίοι προκειμένου να διαφυλάξουν τα δικά τους συμφέροντα ψάχνουν για νέους προστάτες και δεν διστάζουν να βρικολακιά-σουν τη μισαλλοδοξία του διχασμού.

Φίλες και φίλοι, όλοι εμείς οι νεοδημοκράτες ενωμένοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και η θλιβερή κυβέρνηση του είναι ο εχθρός της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Βαρουφάκη και του Τσίπρα ζημίωσε την Ελλάδα 80 δις ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε το βασικό μισθό στα 359 ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζει τους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν 13η σύνταξη αλλά τελικά μείωσε τις συντάξεις μας 35% και θα τις μειώσει ακόμη 18% από αρχές του 2019. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας επέβαλε 27 νέους φόρους μέσα σε 3 χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ αθέτησε κάθε προεκλογική του υπόσχεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας διέσυρε κάνοντας δημοψήφισμα να βγάλει την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το Ευρώ. Και είναι η ανύπαρκτη βουλευτής του νομού μας, ξέρει κανείς που βρίσκεται, που επωφελείται από τα καμώματα των 2-3 όψιμων «νεοδημοκρατών» που δυστυχώς εκμεταλλεύτηκαν την δική μας ανεκτικότητα.

Οι επόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει ο πρωθυπουργός που θα αναγεννήσει τη χώρα μας. Ας αφήσουμε πίσω λοιπόν όσα συνέβηκαν και ας πάμε μπροστά όλοι εμείς ενωμένοι, ώστε να γιορτάσουμε τη φιέστα της νίκης της ΝΔ στη Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Σημείωση

Η ενωτική κυρία Τζόγια Γρουζή δεν έπρεπε να αποσύρει την υποψηφιότητα της. Έπρεπε να αγωνιστεί έως τέλος. Γιατί οι ενσυνείδητοι ανιδιοτελείς ψήφοι σύντομα θα αρχίσουν να υπερτερούν των ψήφων της ασυνείδητης ιδιοτελούς σκοπιμότητας.