Ντουγρού για «Τιτανικό» Ροδούλα-Σωτηράκης

Εγω αν και σκυλί αδέσποτο, από την αρχή τα’ πα τση Ροδούλας, αλλά αυτή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και πάει φούντο το παπόρο τάλε κουάλε με τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ!

Εμεινε που λέτε ήσυχη η Ροδούλα Κράτσα υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ότι αφού το ‘πε ο αρχηγός πάσα αρχή παυσάτο. Μόνο που τέτοια πράματα δεν συμβαίνουνε στην εδαφική κυριαρχία του Μεγάρου τση νήσου Κεφαλληνίας.

Για να σας θυμίσω τα καθέκαστα:

Tσι 20 Οκτώβρη 2018 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρτε να προσκύνηση τον Άγιο και οι Μεγαρίτες τονε μπλέξανε έτσι που δεν πρόκαμε σχεδόν τη λειτουργία, αλλά τον αρπάξανε και στο τέλος τση λιτανείας ενώ κόσμος περίμενε να τονε χαιρετήσει στην Αυλή και στη Σάλα του Ηγουμενίου. Η δυσαρέσκεια Μητροπολιτών, ιερέων και κόσμου τεράστια. Πρωτοφανής συμπεριφορά…

Ο αρπαγμένος αρχηγός, αντί στη Σάλα του Αγίου βρέθηκε στη σάλα του Μεγάρου άκουσον άκουσον μέσα από το δημαρχείο να ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κας Ρόδη Κράτσα για τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και να ακολουθήσει η…κόλαση για το θεσμικό ατόπημα…

Οι παγίδες όμως συνεχίστηκαν…Οι Μεγαρίτες/τελετάρχες είχαν στήσει ολόκληρο σκηνικό Μέγαρο – ΝΟΔΕ με αυθόρμητους νέους να χειροκροτούν τον αρχηγό και να σελφίζουνται μαζί του… και επειδή εδώ ο καθένας ξέρει τον καθένανε έπεσε χοντρό γέλιο για τον αρχηγό…

Και τονε πάνε αμποχτά τον αρχηγό στη ΝΟΔΕ όπου τον υποδέχονται δυο κυρίες, η μία μαυρροφορούσα ως να πήγαινε σε μονή και η άλλη λευκοφορούσα ως να πήγαινε σε γάμο και από κάτω τσι καθίκλες μαζεμένο όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ!! Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι στην Κεφαλονιά με το κάζο!!

Αλλά ποιος νοιάζεται για τον αρχηγό τση ΝΔ ότα κουμπάντο στη ΝΔ τση Κεφαλονιάς κάνει το παλιό ΠΑΣΟΚ των αδελφών Λ.Λ.;

Η Ροδούλα το ‘χαψε το παραμύθι ότι η ΝΟΔΕ τση Κεφαλονιάς και το Μέγαρο εισακούνε τον αρχηγό του κόμματος και έμεινε αναπαμένη ότι θα τηνε στηρίξει η διανδρία Παρίσης / Λυκούδης, να γίνει Περιφερειάρχης!

Και μπρι ο αλέκτορας λαλήσει (θα λαλήσουμε όλοι οι άλλοι) οι μάσκες πέσανε… Η Ροδούλα όμως ακόμα να ξυπνήσει…

Λίγες μέρες έχουν απομείνει από τσ’ εκλογές και ουδείς πρωτοκλασάτος του Μεγάρου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο τση σιόρας Ροδούλας εκ Στρασβούργου.

Ζητάει η γυναίκα ονόματα αλλά όλα τα θέλει το Μέγαρο για τη πάρτη του… δεν του περισσεύει κανένας …εχει να δώσει εξάλλου το κάτι τις του και στο Θόδωρο τον Γαλιατσάτο.

Αααααααααα! Ροδούλα σε ‘φκιο συμφωνώ και εγω.

Ο Θόδωρος έβαλε γερή πλάτη στο Μέγαρο και τράβηξε πολλά με τις χρηματοδοτήσεις των ανίκανων και άχρηστων… Εκτουάλλου υπάρχει και η προηγούμενη πετυχημένη συνεργασία που το Μέγαρο ψήφισε Θόδωρο. Πώς να το κάνουμε, έχει γίνει παράδοση πλέον. Το Μέγαρο της ΝΔ ψηφίζει Θόδωρο της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στη Περιφέρεια. Το λέει και ο Σπύρου που έζησε τη γλύκα των υποσχέσεων του Μεγάρου και πήγε σπίτι του θαραπαμένος!

Και ποιος έμεινε τση Ροδούλας το ψηφοδέλτιο και αυτός εθελοντής;; Ο Σωτηράκης ο Κουρής!! Υπόδειγμα πολιτικού ανδρός! Παράτησε τον Σπύρου που τον είχε 4 χρόνια αντιπεριφερειάρχη και πέρασε μέλι, και πήγε στη Ροδούλα, τάχα για κομματική πειθαρχία!!! Σωτηράκης ο πειθαρχικός!

Και μείνανε τώρα να παλεύουν στα κύματα του Ιονίου Ροδούλα και Σωτήρης ενώ το Μέγαρο σφυρίζει, σφρρρρροου σφρουυυυυυυυυ αδιάφορα. Γιατί έχει και τόσα εγκαίνια υπερ παραγωγές να κάμει, με τη Ροδούλα θα ασχοληθούν τώρα κοτζάμου Παρίσης και Λυκούδης;;

Εκτουάλλου, μη και τη ξέρανε από προψές;

Ή μήπως ο Διονυσάκης τρέφει συναισθήματα για τη ΝΔ; Τι δουλειά έχει ο Διονυσάκης με τη ΝΔ παρεκτός να γίνει υπουργός Ναυτιλίας (συγνώμη, βουλευτής) ο αδερφός;

Ροδούλα, άσε τσι λακούβες και κοίτα το κύμα που ‘ρκεται θηρίο κατά πάνου σου…

Ανέβα όσο προκάνεις στας Αθήνας και πες στον αρχηγό «Αυτά και αυτά τα ονόματα ΝΔτών θέλω στην Κεφαλονιά και δώσε τους εντολή»… Και άμα δώσει εντολή ο Κυριάκος να μου τρυπήσεις τη μύτη αλλά και αν δώσει εντολή και αν τηνε ‘κτελέσουν οι Μεγαρίτες, να μου τρυπήσεις τα αυτιά και να μου βάλεις από εφκιά τα πανάκριβα σκουλαρίκια που κρεμάς και εσύ, να τα φορέσω μεθαύριο στη παρέλαση…

Ρόδη, Ρόδη! Ενας Τιτανικός σε περιμένει στην Κεφαλονιά και κατά συνέπεια στο Ιόνιο και θα ‘ναι ψημένη μου, από «αδελφικό» χέρι… Ω! Δεν το γλιτρώνω το φαστίδιο!!

(O ΦΑΣΤΙΔΙΟΣ

-kefaloniapress.gr)