Ντροπή σας ρε κατσαπλιάδες

Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τα προσκυνημένα στον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα της εξουσίας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά αυτή η συντονισμένη απαξίωση της προβολής του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης δείχνει πόσο βαθιά διεφθαρμένη είναι η κάστα των ιδιωτών καναλαρχών, που έχει αναλάβει εργολαβικά τη χειραγώγηση του κόσμου, όταν μάλιστα πρόκειται να κατοχυρώσει το «δικαίωμά» της στο απυρόβλητο για ένα σωρό παρανομίες και οικονομικές ατασθαλίες. Μαζί και οι «προκομμένες» ΕΡΤ, που διακήρυτταν χωρίς ίχνος ντροπής, «δεκάδες πολίτες στο συλλαλητήριο». Δεκάδες βρε, σοβαρά; Δεκάδες να είναι οι μέρες σας κατσαπλιαδαραίοι, φερέφωνα, σφουγγοκωλάριοι.

Μόνο τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από το Reuters μέχρι τοπικές τηλεοράσεις της Αυστραλίας, έκαναν λόγο για 300.000 έως 500.000 κόσμο στο συλλαλητήριο.

Και σαν να μην έφταναν οι ντροπές της τηλεόρασης, έχουμε και τα θρυλικά «τρόλια» του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, που επιχειρούν να καταργήσουν τη λαϊκή φωνή και να τη χρεώσουν σε «φασίστες», ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ενοχοποιώντας την εθνική μας συνείδηση, λες και θα έπρεπε ν’ αφήνουμε τον καθέναν να μας πατά στο λαιμό, χωρίς να βγάζουμε άχνα…

(makeleio.gr)