Ντόναλντ Τραμπ: I Love the Greeks! Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο. Μεγάλη εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρέστη στους καθιερωμένους εορτασμούς της ομογένειας για την επέτειος της Επανάστασης στο Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που ανέφερε ο πολυεκατομμυριούχος είναι η φράση “αγαπώ τους Έλληνες” – “I Love The Greeks”.

AdTech AdΣτην Ουάσιγκτον βρίσκεται με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος και συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Λευκός Οίκος γέμισε παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές, ενώ δεν έλλειψαν και οι παραδοσιακοί χοροί στους χώρους όπου διαμένει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Είναι η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας και παρευρίσκονται Έλληνες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο:

Πηγή:  Τραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/327162/tramp-i-love-greeks-mpoyzoykia-kai-kritikoi-horoi-ston-leyko-oiko-vinteo#ixzz4cHRDcEgM

(iefimerida)